Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπόθεση κακοποίησης 24χρονου ταξιτζή: Ερωτικά βοηθήματα στα έδρανα και ύβρεις μεταξύ κατηγορούμενου και θύματος

Συνεχίστηκε με καταθέσεις μαρτύρων η συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού του 24χρονου οδηγού ταξί από τον...

Υπόθεση κακοποίησης 24χρονου ταξιτζή: Ερωτικά βοηθήματα στα έδρανα και ύβρεις μεταξύ κατηγορούμενου και θύματος

Συνεχίστηκε με καταθέσεις μαρτύρων η συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού του 24χρονου οδηγού ταξί από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά.

Κατά τη διαδικασία στο δικαστήριο υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των δικηγόρων των δυο πλευρών και χαρακτηρισμοί όπως «ποταπός» και «ανάγωγος». Την ίδια στιγμή, κόκκινο χτύπησε η ένταση και μεταξύ του κατηγορούμενου ηθοποιού και του θύματος




Στο δικαστήριο κατέθεσε η αρραβωνιαστικιά του οδηγού ταξί, ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη, αλλά και η Χρ. Αντωνοπούλου, ψυχολόγος που εξέτασε τον οδηγό ταξί.

«Mας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω»
Η αρραβωνιαστικιά του οδηγού περιέγραψε μεταξύ άλλων την άσχημη κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο σύντροφός της: Εκεί που κάθομαι απέξω και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος «τι κάνανε σε μένα», έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση. «Mας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω με θλον όργανο», συμπλήρωσε

Η μάρτυρας τόνισε πως «αυτή ήταν η χειρότερη μέρα. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες».

Σημειώνεται ότι η κοπέλα ερωτήθηκε από την έδρα σχετικά με το γεγονός πως ο σύντροφος της δέχθηκε να τον κεράσει καφέ ο ηθοποιός και έφαγε μαζί του. «Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνεια του, δεν θα επιχειρούσα να ξεκινήσω οικογένεια με έναν άνθρωπο για τον οποίο θα είχα αμφιβολίες», απάντησε και ανέφερε πως ο κατηγορούμενος ηθοποιός την προηγούμενη ημέρα είχε ψάξει στο διαδίκτυο για «σκληρό πορνό με ταξιτζήδες».

Κατάθεση ψυχολόγου: Ο οδηγός έχει μετατραυματικό σοκ
Στην αίθουσα προκλήθηκε ένταση και από την κατάθεση της ψυχολόγου που εξέτασε τον οδηγό ταξί, η οποία έκανε λόγο για «μετατραυματικό σοκ», ενώ λίγο αργότερα σκιαγράφησε το προφίλ του ηθοποιού, κάνοντας λόγο για προμελετημένη διαδικασία. «Το όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου», ενώ έκανε λόγο για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές του κατηγορουμένου.

Στο τέλος της εξέτασης της μάρτυρος, στην οποία επιδείχθηκαν ερωτικά βοηθήματα αλλά και το πόπερ (jungle juice), υπήρξε ένταση μεταξύ κατηγορουμένου και θύματος όταν έγινε αναφορά σε ναρκωτικές ουσίες.

Καρκάς: Ποιες ουσίες;
Οδηγός ταξί: Αυτές που πίνεις.
Καρκάς: Κι εσύ πουλάς.
Οδηγός ταξί: Μη σου γ..., που θα μου πεις ότι πουλάω μ...
Ακροατήριο: Κάτσε κάτω τραμπούκε
Πατέρας κατηγορούμενου: To παιδί μου είναι αθώο
Ο πατέρας του ηθοποιού, καταθέτοντας υποστήριξε πως ο γιος του είναι αθώος. «Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις». «Αισθάνονταν ότι θα μπλέξει επειδή μετέφερε στο νοσοκομείο έναν νεκρό, έναν λιπόθυμο. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή διαβάστηκε ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση» κατέληξε.