Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ... Εύβοια: Κάλυψε τη γυναίκα του, που τον μαχαίρωσε με σπαθί στην κοιλιά μετά από άγριο καυγά!

Παραμένει στο νοσοκομείο ο 49χρονος μετά την επίθεση που δέχτηκε από την σύζυγό του. Τι είπε για το επεισόδιο... Στην Ανακρίτρια Χαλκ...

Εύβοια: Κάλυψε τη γυναίκα του, που τον μαχαίρωσε με σπαθί στην κοιλιά μετά από άγριο καυγά!
Παραμένει στο νοσοκομείο ο 49χρονος μετά την επίθεση που δέχτηκε από την σύζυγό του. Τι είπε για το επεισόδιο...

Στην Ανακρίτρια Χαλκίδας οδηγήθηκε η 48χρονη Χαλκιδέα που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 49χρονο σύζυγό της με σπαθί στη κοιλιακή χώρα, έπειτα από διαπληκτισμό, λίγο πριν τις 06:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (21-12-2019).




Ο 49χρονος, ο οποίος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Χαλκιδέων, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ακολούθως η 48χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ήταν κρατούμενη στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Η είδηση έπεσε «σαν κεραυνός εν αιθρία» στα Φύλλα Χαλκίδας που διέμενε το ζευγάρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ανακρίτρια Χαλκίδας που ανέλαβε την υπόθεση, επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο τον 49χρονο, ο οποίος ήταν σε θέση να μιλήσει.

Όπως της είπε, η μαχαιριά ήταν ατύχημα πάνω στο καυγά και τόνισε ότι θεωρεί πως η γυναίκα του δεν ήθελε να του κάνει κακό.

Λίγες μέρες μετά, η 48χρονη οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια Χαλκίδας, συνοδευόμενη από την δικηγόρο της και αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ επίσης απαγορεύτηκε στην 48χρονη πηγαίνει στο σπίτι τους στα Φύλλα Χαλκίδας (το οποίο είναι στο όνομα του συζύγου της) μέχρι να βγει από το νοσοκομείο ο 49χρονος.

Πηγή: eviazoom.gr