Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΡΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ... Έκαναν μαζική εμφάνιση στα Βόρεια Προάστια οι Άπλυτοι Δήθεν αντεξουσιαστές...

Συμβολική ειρηνική πορεία το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική αγορά της Κηφισιάς από ομάδα 60-70 ατόμων, με συνθήματα κατά του Μιχά...

IMG_2836

Συμβολική ειρηνική πορεία το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική αγορά της Κηφισιάς από ομάδα 60-70 ατόμων, με συνθήματα κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη - Αντιεξουσιαστές και στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου




Αυτή τη φορά, οι αντιεξουσιαστές αποφάσισαν να βγουν... εκτός κέντρου για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της στάσης του απέναντι στις καταλήψεις.

Συγκεκριμένα, ομάδα 60-70 ατόμων επέλεξαν το μεσημέρι του Σαββάτου να μην κινηθούν σε κάποιο από τα κεντρικά σημεία της Αθήνας, αλλά σε ένα ασυνήθιστο για τα δεδομένα τους μέρος, την Κηφισιά!

Έτσι, πραγματοποίησαν συμβολική πορεία στους δρόμους της κεντρικής αγοράς της παραδοσιακής συνοικίας των βορείων προαστείων, φώναξαν συνθήματα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, πέταξαν τρικάκια και, έπειτα από μισή, περίπου, ώρα βγήκαν στη λεωφόρο Κηφίσιας με κατεύθυνση προς το κέντρο.

Έφοδος και στο Mall στο Μαρούσι

Ομάδα αντιεξουσιαστών μπήκε στο Mall στο Μαρούσι, πέταξε τρικάκια και φώναξε συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας και υπέρ των καταλήψεων. Έπειτα από 10, περίπου, λεπτά, οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα.