Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλλα 216.000 άτομα κατευθύνονται προς την Τουρκία… Κι από εκεί Ελλάδα...

Στα ΒΔ της Συρίας στην περιοχή της Ιντλίμπ που βρίσκεται στα σύνορα με την Τουρκία, αναφέρεται πως μετά από την προέλαση των κυβερνητικών Δ...


Στα ΒΔ της Συρίας στην περιοχή της Ιντλίμπ που βρίσκεται στα σύνορα με την Τουρκία, αναφέρεται πως μετά από την προέλαση των κυβερνητικών Δυνάμεων της Συρίας 216 χιλιάδες άτομα εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και κατευθύνονται προς τα σύνορα.




Μετά από τις αεροπορικές επιθέσεις της Ρωσίας και της Συρίας και την χερσαία προέλαση τους στην περιοχή της Ιντλίμπ, που ελέγχεται από την ένοπλη αντιπολίτευση και από την συνδεόμενη με την Αλ Κάιντα οργανωση Μέτωπο Νουσρα που έχει ονομαστεί HTS, χιλιάδες άτομα άρχισαν να μετακινούνται προς τα σύνορα με την Τουρκία.

Η Συριακή Ομάδα Συντονισμού Επέμβασης, ανακοίνωσε πως 216. 632 άτομα εγκατέλειψαν τα σπίτια τους. η ομάδα ανέφερε πως οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έχουν πού να πάνε και λόγω ασφάλειας κατευθύνονται προς τα σύνορα με την Τουρκία.

Η συγκεκριμένη ομάδα ανακοίνωση πως υπήρξαν μετανάστευσεις από 250 περίπου χωριά και κωμοπόλεις και ότι σκοτώθηκαν 252 πολίτες μεταξύ των οποίων και 79 παιδιά.

Η ομάδα κάνει έκκληση προς άλλους φορείς ανθρωπιστικής βοήθειας να κινητοποιηθούν λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Diken 27/12/2019

Σχ. tourkikanea.gr: Η Τουρκία αν θέλει μπορεί να μην αφήσει να περάσει ούτε κουνούπι.
Αλλα γιατί να το κάνει ;
Άραγε προς τα που λέτε να τους στείλει ;….
Μα στους μ@@@@ες !!