Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και στην Ξάνθη: Εταιρία διαπραγμάτευσης «χτυπάει» τηλέφωνα σε ξενοδόχους για να βάλουν μέσα μετανάστες...!!!

Οχλήσεις σε ξενοδόχους του νομού Ξάνθης έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες εταιρία διαπραγμάτευσης, για την εξερεύνηση της πιθανότητ...



Οχλήσεις σε ξενοδόχους του νομού Ξάνθης έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες εταιρία διαπραγμάτευσης, για την εξερεύνηση της πιθανότητας ξενοδοχεία της Ξάνθης να φιλοξενήσουν πρόσφυγες ή μετανάστες. Άλλωστε, υπάρχει σχετική πρόσκληση της κυβέρνησης προς ιδιώτες, από την οποία μόνο άτυπη εξαιρείται η Θράκη.






Στο ράδιο Χρόνος 87.5fm επί του θέματος τοποθετήθηκε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Ξάνθης Ιωάννης Ιερόπουλος, ο οποίος πληροφόρησε ότι οι οχλήσεις από την εταιρία ξεκίνησαν τον Αύγουστο τηλεφωνικά κι όχι με την φυσική παρουσία εκπροσώπων της στην Ξάνθη. Ο ίδιος τους απάντησε ότι οι ξενοδόχοι στους οποίους έχουν γίνει προτάσεις, εκ των οποίων ένας κι ο ίδιος, είναι ανοιχτοί μόνο στο ενδεχόμενο φιλοξενίας «προσφύγων από την εμπόλεμη ζώνη της Συρίας κι όχι λαθρομετανάστες. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να μας το εγγυηθούν αυτό, γιατί το 90% είναι λαθρομετανάστες».

Ο «Χ» (χρονος) επικοινώνησε με αρκετούς ξενοδόχους που λειτουργούν στην Κομοτηνή, οι οποίοι βεβαίωσαν ότι δεν έχουν δεχθεί τέτοιες οχλήσεις ούτε προτίθενται να λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία τους κατ’ αυτό τον τρόπο στο μέλλον.