Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... Θεσσαλονίκη: ΑΠΛΥΤΟΙ «Κρέμασαν σε τοίχο του ΑΠΘ μέλος της ΔΑΠ» – Η καταγγελία που προκαλεί αίσθηση!

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της, επίθεση που δέχτηκε μέλος της, μ...


Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της, επίθεση που δέχτηκε μέλος της, μέσα στο ΑΠΘ...




Σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, οι δράστες έφτασαν στο σημείο να τον κρεμάσουν σε τοίχο του πανεπιστημίου, μετά την αρχική επίθεση, εναντίον του.

Αναλυτικά η καταγγελία της ΔΑΠ
“Σήμερα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής γίναμε αυτόπτες μάρτυρες μιας σοβαρής περίπτωσης τραμπουκισμού σε βάρος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ από μέλη των ΕΑΑΚ – CONTRA LEGEM.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί ενός ψηφίσματος, τα μέλη των Contra Legem ξεκίνησαν την υβρεολογία τους επιτιθέμενοι λεκτικά σε μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ, ενώ αποκορύφωμα της παραπανω λεκτικής επίθεσης ήταν η σωματική βία που ασκήθηκε εις βάρος μέλους της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, όπου με τη στοχοποίηση από μέλος των ΕΑΑΚ στριμώχτηκε και κρεμάστηκε στον τοίχο, ενώ απειλούνταν για τη σωματική του ακεραιότητα, επειδή κλήθηκε να ηρεμήσει τα μέλη των ΕΑΑΚ.