Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περνάνε από Στρατοδικείο τον Αλεξιπτωτιστή Καταδρομέα για το «Μακεδονία Ξακουστή» την ώρα του άλματος..!!!

Επειδή παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή των συναδέλφων του, τον περασμ...


Επειδή παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή των συναδέλφων του, τον περασμένο Μάρτιο, τιμωρήθηκε…






Ο λόγος για τον Σφακιανό στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος με απόφαση του ΓΕΣ είχε τιμωρηθεί με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου ΓΕΣ. Ο Χανιώτης αλεξιπτωτιστής εκείνη την εποχή είχε εμφανιστεί να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

Οκτώ περίπου μήνες αργότερα, ξεκινά και το δικαστικό σκέλος της υπόθεσης, καθώς ο νεαρός Σφακιανός, καλείται να περάσει από στρατοδικείο.

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, στις 5 Νοεμβρίου, ο Εμμανουήλ Μπούχλης κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο του στρατοδικείου, προκειμένου να δικαστεί για την συγκεκριμένη πράξη του.

Θυμηθείτε το βίντεο...