Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλεία: Βίντεο ντοκουμέντο μετά το μαχαίρωμα μαθητή μέσα στο σχολείο του στην Αμαλιάδα – Ο δράστης στον εισαγγελέα

Συμμαθητές δράστη και θύματος, καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα, εικόνες που προβληματίζουν. Ο 15χρονος φίλος τους, έχει μαχαιρωθ...

Ηλεία: Βίντεο ντοκουμέντο μετά το μαχαίρωμα μαθητή μέσα στο σχολείο του στην Αμαλιάδα – Ο δράστης στον εισαγγελέα [pics, video]
Συμμαθητές δράστη και θύματος, καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα, εικόνες που προβληματίζουν. Ο 15χρονος φίλος τους, έχει μαχαιρωθεί από έναν 16χρονο και τα παιδιά τρέχουν για να βοηθήσουν. Οι καθηγητές στο σχολείο έχουν παγώσει. Ο 15χρονος σφαδάζει από τους πόνους και επικρατεί πανικός. Ο 16χρονος του επιτέθηκε με ανοιχτήρι για μπύρες. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην προσαγωγή του.




Ο 16χρονος μαχαίρωσε τον 15χρονο, μέσα στο σχολείο που πήγαιναν στην Αμαλιάδα, με ανοιχτήρι για μπύρες. Συμμαθητές του 15χρονου τραυματία έτρεξαν για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Τον πήγαν στις τουαλέτες του σχολείου, για να ξεπλύνει τις πληγές του. Κάποιοι σήκωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και κατέγραψαν τις εικόνες που βλέπουμε στο επόμενο βίντεο του ilialive.gr.

Σε αυτές αποτυπώνονται τα όσα ακολούθησαν μετά το μαχαίρωμα του παιδιού. Τότε που συμμαθητές και καθηγητές του είχαν παγώσει. Τότε που ο 16χρονος δράστης, έτρεχε να απομακρυνθεί από το Λύκειο για να αποφύγει τη σύλληψη.