Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στις αρχές: Δραπέτευσαν δύο από τα Χανιά και ένας από την Τίρυνθα

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές μετά το… μπαράζ αποδράσεων από σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας! Έρευνες βρίσκονται σε ...


Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές μετά το… μπαράζ αποδράσεων από σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας! Έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κρήτη για τον εντοπισμό δυο αλλοδαπών και στην Αργολίδα για έναν… χωλό Έλληνα κρατούμενο!

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 36 και 38 χρόνων εκμεταλλεύτηκαν την άδεια που τους είχε χορηγηθεί από το Κατάστημα Κράτησης Χανίων, για να γίνουν... άφαντοι, με αποτέλεσμα να έχουν κηρυχθεί ως δραπέτες. Οι δυο κρατούμενοι εξέτιαν ποινές κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, αλλά τους δόθηκε άδεια από την οποία έπρεπε να είχαν επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα τη Δευτέρα. Όμως, δεν εμφανίστηκαν και δόθηκε παντού σήμα για την αναζήτησή τους. Ωστόσο, οι έρευνες για τον εντοπισμό τους δεν έχουν αποφέρει καρπούς μέχρι στιγμής.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν έναν 40χρονο Έλληνα, ο οποίος απέδρασε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Ο δραπέτης, που εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, φορούσε φόρμα, είχε ξυρισμένο κεφάλι και το χαρακτηριστικό του είναι ότι κουτσαίνει!