Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Με κατάγματα η δασκάλα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από πατέρα μαθητή – Συγκέντρωση στα δικαστήρια

Ο πατέρας εξοργίστηκε όταν η δασκάλα τον πληροφόρησε ότι δε μπορεί να πάρει τα παιδιά του. Οι απίστευτες εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστ...


Ο πατέρας εξοργίστηκε όταν η δασκάλα τον πληροφόρησε ότι δε μπορεί να πάρει τα παιδιά του. Οι απίστευτες εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών...




Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία και η εκπαιδευτική κοινότητα στα Χανιά από το περιστατικό ξυλοδαρμού δασκάλας του 14ου δημοτικού σχολείου, από γονέα μαθητή την περασμένη Παρασκευή.

Σήμερα ο πατέρας που επιτέθηκε σύμφωνα με μαρτυρίες με πρωτοφανή αγριότητα στην δασκάλα βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, καθώς εκδικάζεται η υπόθεση στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου, συγκεντρώθηκαν γονείς, εκπαιδευτικοί, ακόμα και μαθητές, σε ένδειξη συμπαράστασης προς την δασκάλα. Η δικαστική αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη έχει γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο.

Με σπασμένα κόκκαλα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η δασκάλα
Σε δηλώσεις του ο διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Τερτίπης ανέφερε οτι η δασκάλα είναι σοκαρισμένη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τραυματισμένη, με σπασμένα κόκκαλα ενώ περιγράφοντας το περιστατικό, τόνισε οτι ο γονέας που βιαιοπράγησε εναντίον της, ήταν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση και παρόλο που παρευρισκόμενοι γονείς προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.