Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΟ: Υποχρέωσαν το YouTube να καταργήσει το Κανάλι του Πλεύρη («Επανελλήνισις») επειδή επιδιδόταν σε ρητορική μίσους!..

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του YouTube, η κατάργηση του Καναλιού «Επανελλήνισις» έγινε χωρίς προειδοποίηση, «εξαιτίας επαναλαμβανόμενων ή...


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του YouTube, η κατάργηση του Καναλιού «Επανελλήνισις» έγινε χωρίς προειδοποίηση, «εξαιτίας επαναλαμβανόμενων ή σοβαρών παραβάσεων της πολιτικής του YouTube που απαγορεύει τη ρητορική μίσους.» μετά από απανωτές καταγγελίες χρηστών από την Ελλάδα. Προφανώς, οι γνωστοί - άγνωστοι των ΜΚΟ και τα τρόλ του Σύριζα είχαν πιάσει δουλειά τις τελευταίες ημέρες κατόπιν συγκεκριμένων διαταγών των εντολοδόχων τους.

Ο «Στόχος» υπενθυμίζει ότι στο Κανάλι «Επανελλήνισις» γινόταν διαφήμιση των βιβλίων του εκδοτικού οίκου «Ήλεκτρον» που ανήκει στον κ. Κώστα Πλεύρη, ο οποίος εμφανιζόταν τακτικά και σε εκπομπές. Το Κανάλι διηύθυνε ο στενός συνεργάτης του κ. Πλεύρη, Τάσος Συμιγδαλάς, ο οποίος έκανε συχνές εκπομπές για τα τεκταινόμενα στον Πατριωτικό Χώρο. Εκπομπές έκανε και ο γνωστός πατριώτης Λοχαγός, Ανδρέας Πετρόπουλος, πρώην Αρχηγός του ΕΕΛΕΚ.