Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλούν τους φαντάρους μας σε απείθια... «Πείτε όχι σε αυθαιρεσία, σε εθνικιστική προπαγάνδα, στους Φασίστες. Δεν συμμετέχουμε στις ασκήσεις τους»!

Το τι εστί «Δίκτυο Σπάρτακος» το γνωρίζουμε πολύ καλά. Οι μόνοι που κλείνουν όμως τα μάτια είναι οι αρμόδιοι και οι χαρτογιακάδες του υπ...


Το τι εστί «Δίκτυο Σπάρτακος» το γνωρίζουμε πολύ καλά. Οι μόνοι που κλείνουν όμως τα μάτια είναι οι αρμόδιοι και οι χαρτογιακάδες του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που τους έχουν κάνει και συνομιλητές τους! Ποιους; Αυτούς που μισούν και απεχθάνονται και το Στράτευμα και την έννοια της Πατρίδας. Τελευταίο τους «κατόρθωμα»: Καλούν σε απείθεια τους φαντάρους που κατατάσσονται με την σειρά Οκτωβρίου! Συγκεκριμένα τους καλούν:

«Οι όποιες βελτιώσεις υπάρχουν είναι αποτέλεσμα του Κινήματος των φαντάρων, του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Είναι ΧΑΖΟ να κάνετε ΥΠΟΜΟΝΗ, να περιμένετε από το ΒΥΣΜΑ, να αναμένετε έλεος από τα στελέχη και το διοικητή! ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ: Ζητείστε όλα τα είδη στην κατάταξη, απαιτήστε ανθρώπινες συνθήκες υγιεινής, αξιοπρεπές φαγητό. Μην πληρώσετε τίποτε στα ΣΠΕΝ. Μην εκτελέσετε καμιά Παράνομη Διαταγή, κανένα ατομικό-ομαδικό καψώνι. Πείτε όχι σε ότι Προσβάλει, θέτει σε Κίνδυνο την Υγεία και την ζωή. Πείτε όχι σε Αυθαιρεσία, σε εθνικιστική προπαγάνδα, στους Φασίστες! Δεν συμμετέχουμε στις ασκήσεις τους, δεν συμμετέχουμε-δεν συναινούμε στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις!... Αρνούμαστε την μετάθεση εκτός συνόρων. Αντιμαχόμαστε τον κατασταλτικό ρόλο του στρατού απέναντι στο λαό, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Δεν παριστάνουμε τους τζάμπα εργάτες για το κράτος. Είμαστε ενάντια σε Πόλεμο-Εθνικισμό-Φασισμό. Παλεύουμε για ελεύθερο συνδικαλισμό στο στρατό»

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και για τρικυμία εν κρανίω αλλά με τα χάλια που έχει η κοινωνία μας, τέτοιοι ιοί δυστυχώς μεταδίδονται όταν δεν βρεις την κατάλληλη θεραπεία!