Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ... «Ντου» της αστυνομίας για ναρκωτικά ΕΞΩ από Πανεπιστήμια και «στέκια» της Αθήνας

Μεγάλη επιχείρηση για την καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών έξω από τα Πανεπιστήμια και άλλους χώρους στο κέντρο της Αθήνας πραγματοπ...


Μεγάλη επιχείρηση για την καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών έξω από τα Πανεπιστήμια και άλλους χώρους στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε η αστυνομία. Ελέγχθηκαν 103 άτομα, προσήχθησαν 16 και τελικά έγιναν δύο συλλήψεις.




Η επιχείρηση έγινε χθες Δευτέρα (5.08.2019) από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε Πανεπιστήμια και σε γνωστά στέκια για ναρκωτικά. Το ντου έγινε στις περιοχές πέριξ της Νομικής Σχολής, του Πνευματικού Κέντρου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου, της Πλατείας Ομονοίας, της Βαρβακείου Αγοράς και της Πλατείας Θεάτρου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν 103 άτομα και προσήχθησαν 16, εκ των οποίων δύο συνελήφθησαν για αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Η ειδική αυτή δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με στόχο την αντιμετώπιση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους, αλλά και για να εμποδίσει τη δημιουργία εστιών συγκέντρωσης χρηστών ναρκωτικών σε περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.