Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... Η τουρκική εισβολή στον Ευφράτη Αρχίζει στις 11 Αυγούστου – Διαταγή Ρ.Τ.Ερντογάν... ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τις ΗΠΑ...!!!

Ο τουρκικός στρατός ετοιμάζεται να εισβάλει στη Βόρεια Συρία ανατολικά του Ευφράτη. Ο πρόεδρος Ερντογάν προήδρευσε στο Συμβούλιο Άμυν...



Ο τουρκικός στρατός ετοιμάζεται να εισβάλει στη Βόρεια Συρία ανατολικά του Ευφράτη. Ο πρόεδρος Ερντογάν προήδρευσε στο Συμβούλιο Άμυνας την 1η Αυγούστου και διόρισε νέους στρατηγούς αξιωματικούς για αυτή την επιχείρηση.




Στις 3 Αυγούστου 2019, η τουρκική κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση των ΗΠΑ για κοινό έλεγχο της λεγόμενης ζώνης «Rojava», η οποία υποτίθεται ότι κυβερνάται από νεοαφιχθέντα κουρδικό πληθυσμό.

Μια τουρκική στρατιωτική πηγή, σύμφωνα με τον ιστότοπο ΙΝΤΕΡΝΕΤΧΑΜΠΕΡ, διέρρευσε ότι η στατριωτική επιχείρηση ανατολικά του Εφράτη θα αρχίσει αμέσως μετά την μουσουλμανική γιορτή της Θυσίας (Κουρμπάν μπαϋραμί), που αρχίζει τις 11 Αυγούστου.

Μια στατιωτική πηγή που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, είπε στο ρωσικό RİA Novosti ότι «Ο Τουρκικός Στρατός θα αρχίσει την επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη αμέσως μετά το Κουρμπάν Μπαϋραμί, δηλαδή μετά τις 11 Αυγούστου».

Η δήλωση αυτή του Τούρκου αξιωματικού έρχεται μετά την ξεκάθαρη δήλωση του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, ότι η Τουρκία θα εισβάλει στη Β. Συρία και ότι γι’ αυτό έχει ενημερώσει τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, ενώ υπήρχε και σχετική ανακοίνωση του τουκρικού ΥΠΕΞ για το θέμα αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ... «Μην εισβάλετε... έχει Αμερικανικά Στρατεύματα εκεί» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ την τουρκία το Στέιτ Ντιπάρτμεντ!