Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... Σάμος: «Επενδυτές» Διαρρήκτες χτύπησαν τον αστυνομικό που τους συνέλαβε

Έγιναν αντιληπτοί στην πρώτη απόπειρα διάρρηξης, αλλά ξέφυγαν και μπήκαν σε κοντινό σπίτι για να αρπάξουν ό,τι μπορούν - Τελικά εκεί του...


Έγιναν αντιληπτοί στην πρώτη απόπειρα διάρρηξης, αλλά ξέφυγαν και μπήκαν σε κοντινό σπίτι για να αρπάξουν ό,τι μπορούν - Τελικά εκεί τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί




Δεν δίστασαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης οι τέσσερις αλλοδαποί που είχαν ρημάξει τα μπαρ και τα σπίτια στη Σάμο και μάλιστα τραυμάτισαν έναν από αυτούς στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη σύλληψη!

Τελικά, βέβαια, οι τέσσερις μετανάστες ηλικίας από 16 ως 20 χρόνων δεν μπόρεσαν να διαφύγουν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν, κατσαβίδι και φακός, καθώς και μέρος των κλοπιμαίων από τις τρεις εισβολές που είχαν διαπράξει. Αρχικά, προσπάθησαν να αρπάξουν εμπορεύματα από το μπαρ ενός ξενοδοχείου, όμως έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, δεν δίστασαν να παραβιάσουν την είσοδο του διπλανού σπιτιού (!) και να αρπάξουν ρούχα, τρόφιμα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές!

Από την έρευνα που έγινε μετά την επεισοδιακή σύλληψή τους, κατά την οποία οι τρεις ενήλικοι χτύπησαν τον αστυνομικό, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν τρυπώσει και την περασμένη Τρίτη στο μπαρ της ίδιας ξενοδοχειακής επιχείρησης και είχαν αρπάξει αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά αξίας 500 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στο ξενοδοχείο, ενώ οι τέσσερις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου με κατηγορίες για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, αντίσταση και πρόκληση σωματικής βλάβης.