Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ... αποφυλακίζει και τον ΡΩΜΑΝΟ...!! Προεκλογική ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ του ΣΥΡΙΖΑ με τα ένοπλα παιδιά του...!!!

Σε λίγες ημέρες αποφυλακίζεται ο Νίκος Ρωμανός. Αποφυλακίζεται με το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημ...


Σε λίγες ημέρες αποφυλακίζεται ο Νίκος Ρωμανός. Αποφυλακίζεται με το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας μείωσε την ποινή του από 18 σε 14 χρόνια κάθειρξη για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών.





Θέμα ημερών αποτελεί πλέον η αποφυλάκιση του Νίκου Ρωμανού, στον οποίο σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας μείωσε σήμερα την ποινή του από 18 σε 14 χρόνια κάθειρξη για κατοχή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών το 2012.

Στην ευνοϊκή εξέλιξη για το νεαρό κρατούμενο οδήγησε απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μέσα στις φυλακές στον επιστήθιο φίλο του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναπεμφθεί η υπόθεση στο Πενταμελές Εφετείο το οποίο και του μείωσε την ποινή. Εάν το ελαφρυντικό του είχε αναγνωριστεί εξαρχής τότε ο νεαρός κρατούμενος θα είχε δικαίωμα να αποφυλακιστεί πριν από περίπου ένα χρόνο.