Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Προφυλακίστηκε ο Γεωργιανός για τη δολοφονία της συζύγου του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 32χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύ...


Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 32χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Καλλιθέα, πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Λίγο πριν οδηγηθεί στη φυλακή, βγαίνοντας από το γραφείο της 21ης τακτικής ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος αγκάλιασε τον 11χρονο γιο του που βρισκόταν εκεί και του ζήτησε να κάνει υπομονή. Ο κατηγορούμενος ζήτησε από το γιο του να μην πιστεύει κανέναν και τίποτα από όσα ακούγονται λέγοντας του: «Ο μπαμπάς είναι αθώος».




Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, ο κατηγορούμενος επέμεινε πως δεν είναι ο δράστης της δολοφονίας ισχυριζόμενος πως την μοιραία ημέρα είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, πήγε τα παιδιά τους σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο διαμέρισμα του, στα Πετράλωνα.

Μάλιστα, ο 32χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα ενώ αναφερόμενος στις τεταμένες σχέσεις του με το θύμα εμφανίζεται να είπε πως προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως είχε κλειδιά του διαμερίσματος λέγοντας πως είχε αλλάξει την κλειδαριά για λόγους ασφαλείας και δεν είχε κρατήσει αντικλείδι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος άφησε υπόνοιες για το ρόλο που διαδραμάτισε στην υπόθεση ο σύντροφος της 29χρονης ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μάλιστα, η υπεράσπιση επικαλέστηκε κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας ο οποίος φέρεται να αναφέρει πως το πρωί της Κυριακής άγνωστος άνδρας είχε μπει στο σπίτι και όταν η 29χρονη, η οποία απουσίαζε, επέστρεψε ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ τους.