Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Τίτλοι τέλους» για το Google+

Τον Οκτώβριο του 2018 η Google ανακοίνωσε ότι θα καταργούσε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Google+, επικαλούμενη χαμηλή επισκεψιμότητα ...


Τον Οκτώβριο του 2018 η Google ανακοίνωσε ότι θα καταργούσε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Google+, επικαλούμενη χαμηλή επισκεψιμότητα από τους χρήστες του Διαδικτύου αλλά και εσφαλμένο λογισμικό.





Όλα τα «προφίλ» και οι ιστοσελίδες των χρηστών του Google+ διαγράφονται αυτόματα από την Τρίτη 2 Απριλίου, καθώς επίσης βίντεο και φωτογραφίες που έχουν αποθηκευθεί στο αντίστοιχο «άλμπουμ» του δικτύου.



Η διαγραφή δεν επηρεάζει άλλες υπηρεσίες της Google, για παράδειγμα φωτογραφίες και βίντεο που ο χρήστης έχει αποθηκεύσει στο Google Photos. Ο λογαριασμός Google του χρήστη, που είναι συνδεδεμένος με υπηρεσίες όπως το Gmail, το Maps και το YouTube, θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά, αλλά ο προσωπικός λογαριασμός Google+, που αφορούσε μόνο αυτό το κοινωνικό δίκτυο, θα διαγραφεί.

Η Google έδωσε ως επίσημη δικαιολογία για το κλείσιμο του Google+ «τη χαμηλή χρήση του και τις δυσκολίες να διατηρηθεί ένα πετυχημένο προϊόν, που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ