Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σρι Λάνκα: Βρίσκουν παντού βόμβες! Σατανικό μυαλό εκπόνησε το σχέδιο για το μακελειό!

Τα στοιχεία που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας για το απίστευτο μακελειό στην Σρι Λάνκα δείχνουν ότι οι αρχές έχουν να κάνουν μ...


Τα στοιχεία που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας για το απίστευτο μακελειό στην Σρι Λάνκα δείχνουν ότι οι αρχές έχουν να κάνουν με κάποιοι δίκτυο πολύ οργανωμένο που ήθελε να χυθεί πολύ αίμα και είχε και θα πρέπει να είχε μεγάλη οικονομική υποστήριξη για να εκπονήσει το σχέδιο αυτό.




Και ίσως οι 290 νεκροί και οι 500 τραυματίες στη Σρι Λάνκα να μην έχουν αφήσει ικανοποιημένα τα σατανικά μυαλά που είναι πίσω από αυτό το λουτρό αίματος.

Η αστυνομία της Σρι Λάνκα βρήκε σήμερα μόνο 87 πυροκροτητές




Μόνο σήμερα, η αστυνομία βρήκε 87 πυροκροτητές στον κύριο σταθμό λεωφορείων της πρωτεύουσας, Κολόμπο. Σε άλλο σημείο της πόλης, έγινε σήμερα ισχυρή έκρηξη, σε φορτηγάκι κοντά σε μια εκκλησία. «Το φορτηγάκι εξερράγη όταν η ομάδα εξουδετέρωσης βομβών της ειδικής δύναμης STF και η Πολεμική Αεροπορία προσπάθησαν να εξουδετερώσουν τη βόμβα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο πρόεδρος της Σρι Λάνκα Μαϊθριπάλα Σιρισένα ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει ξένη βοήθεια προκειμένου να εντοπιστούν οι διεθνείς διασυνδέσεις των βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας.

«Οι πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών δείχνουν πως ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις βρίσκονται πίσω από ντόπιους τρομοκράτες. Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος θα ζητήσει τη βοήθεια ξένων χωρών», πρόσθεσε σε ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος θα κηρύξει επίσης κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τα μεσάνυχτα, τοπική ώρα, της Δευτέρας (21:30 ώρα Ελλάδας). Το μέτρο αυτό, που δίνει στην αστυνομία και στον στρατό εκτεταμένες εξουσίες προκειμένου να συλλαμβάνουν και να ανακρίνουν υπόπτους χωρίς δικαστικές εντολές, τέθηκε σε ισχύ σε διάφορες περιστάσεις στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου με τους αυτονομιστές Ταμίλ.