Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ από την Κύπρο: Ο «Ορέστης» σκότωνε συνέχεια - «Πολύ περισσότερα τα πτώματα στο φρεάτιο» λέει η Αστυνομία

Ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας μετέβη στο μεταλλείο στο Μιτσερό και είπε πως «Δεν είναι ένα με δύο τα θύματα. Είναι πολύ περισσότερα τα...


Ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας μετέβη στο μεταλλείο στο Μιτσερό και είπε πως «Δεν είναι ένα με δύο τα θύματα. Είναι πολύ περισσότερα τα θύματα».




Είναι «πολύ περισσότερα» από δύο τα πτώματα που βρίσκονται ακόμα στο φρεάτιο του Μιτσερού στην Κύπρο και επιβεβαιώθηκαν έτσι οι ανησυχίες των αρχών, που από τις έρευνες είχαν ενδείξεις ότι στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό υπήρχαν κι άλλα πτώματα, εκτός από τα δύο που έχουν ήδη ανασυρθεί.

Πρόκειται για τις δύο Φιλιππινέζες, την 38χρονη και την 27χρονη, τις δολοφονίες των οποίων έχει παραδεχθεί ο 35χρονος λοχαγός Νίκος Μεταξάς.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχαν ενδείξεις πως στο βαθύ πηγάδι βρίσκονται άλλα δύο πτώματα, μιας γυναίκας και ενός άντρα πιθανότατα, όμως τώρα ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, που ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, έκανε λόγο για την ύπαρξη «πολύ περισσότερων» πτωμάτων.

Η έρευνα των αρχών για την δράση του serial killer Νίκου Μεταξά συνεχίζεται και για την εύρεση του πτώματος της 6χρονης κόρης της 38χρονης Φιλιππινέζας, της οποίας επίσης έχει παραδεχθεί τον φόνο.