Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΥΛΑΚΑ! Μαρτυρία-σοκ σωφρονιστικού υπαλλήλου για το κύκλωμα των φυλακών

ethnosΑπό τις καταθέσεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίες βρίσκονται στη δικογραφία για το κύκλωμα που φέρεται να δρούσε εντός των φυ...


ethnosΑπό τις καταθέσεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίες βρίσκονται στη δικογραφία για το κύκλωμα που φέρεται να δρούσε εντός των φυλακών Κορυδαλλού, αποκαλύπτεται ότι προκαλούσαν τρόμο στους υπαλλήλους του σωφρονιστικού καταστήματος, απειλώντας τους ευθέως.




Όπως περιγράφει υπάλληλος των φυλακών, αναφερόμενος στον εγκέφαλο του κυκλώματος: «Τον έβρισα είναι αλήθεια, κι αυτός άρχισε να μου περιγράφει τι κάνουν τα παιδιά μου και τα δρομολόγια που κάνουν για να πάνε στις διάφορες δραστηριότητές τους. Συγκλονίστηκα μετά από αυτό, γιατί όντως ήταν έτσι αυτά που έλεγε …Ήξερα πλέον, ότι ήμουν απόλυτα στοχοποιημένος από τον LEKOCAJ και φρόντιζα να μαθαίνω, μέχρι που είναι διατεθειμένος να το πάει.Μάθαινα για τις ευθείες απειλές του στις διάφορες φυλακές που κρατιόταν, μάθαινα για το ενδιαφέρον του αν φοράω ή δεν φοράω αλεξίσφαιρο γιλέκο, μάθαινα επίσης, για τις ενέργειές του να στείλει διάφορα ενεργούμενα του (κρατούμενου) στο Ψυχιατρείο, είτε για τον ΦΛΩΡΟ, είτε για αποσταθεροποιητικός παράγοντας στο Ψυχιατρείο, όπου ήμουν εγώ, και ήμουν σίγουρος ότι με επιβουλεύεται».






Μάλιστα, όπως περιγράφει ο σωφρονιστικός, παρά τις διαβεβαιώσεις του Αλβανού κακοποιού ότι όσα είπαν τα έχει αφήσει πίσω του, εκείνος ήταν βέβαιος ότι στην πρώτη ευκαιρία, θα του έκανε κακό: «Η σιγουριά μου ότι με επιβουλεύεται επιβεβαιώθηκε από το τελευταίο τηλεφώνημά του, μετά από κάποιο διάστημα, όπου με πήρε και ήταν εμφανής η προσπάθειά του να με πείσει ότι δεν τρέχει και τίποτα, ότι είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω, ας τελειώσει εδώ αλλά άκου κι εσύ, εγώ δεν έχω τίποτα μαζί σου. Εγώ επειδή ξέρω τον χαρακτήρα του αντρός, είμαι σίγουρος ότι αν του δινόταν η ευκαιρία θα έκανε κάτι εναντίον μου. Η βεβαιότητά μου αυξήθηκε όταν μάθαινα και μετά το υποτιθέμενο συναινετικό τηλεφώνημα, ότι συνέχιζε να με απειλεί και να με βρίζει σε όποιο Κατάστημα Κράτησης κι αν βρισκόταν είτε στα Χανιά, είτε στον Κορυδαλλό».