Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ... Ο Τσίπρας πάει στην Θεσσαλονίκη για να κάνει εκδήλωση για την κεντροαριστερά...! ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ...~!!

Με νέα πολιτική εκδήλωση για την Κεντροαριστερά, πιθανότατα στη Θεσσαλονίκη, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑστις συνεχείς αρνήσεις του Κινήματος Αλλαγής στ...


Με νέα πολιτική εκδήλωση για την Κεντροαριστερά, πιθανότατα στη Θεσσαλονίκη, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑστις συνεχείς αρνήσεις του Κινήματος Αλλαγής στην πρόσκληση Τσίπρα, μετά την εκδήλωση στο Κάραβελ.




Σύμφωνα με πληροφορίες, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

 Η εκδήλωση δεν έχει ακόμα καθοριστεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο των εμφανίσεων που προγραμματίζει ο κ. Τσίπρας στη Βόρεια Ελλάδα στην προσπάθειά του να εκτονώσει την κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η απόφαση ελήφθη καθώς στην κυβέρνηση θορυβήθηκαν από τα επεισόδια και τις διαμαρτυρίες των πολιτών στις προηγούμενες πολιτικές εκδηλώσεις με ομιλητές κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κλίμα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής, ωστόσο, είναι εξαιρετικά τεταμένο, με το ΚΙΝΑΛ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και τη συγκυρία, εξαπολύοντας συνεχείς επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης.