Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ζουράρις: «Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών και ελπίζω να μην υπερψηφιστεί» αλλά βλέπει... «συνωμοταξία ακροδεξιών» την Κυριακή στο Σύνταγμα!

Χρησιμοποίησε τον όρο «συναμφότερον» για να εξηγήσει γιατί έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης ΄στην κυβέρνηση αλλά θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Π...


Χρησιμοποίησε τον όρο «συναμφότερον» για να εξηγήσει γιατί έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης ΄στην κυβέρνηση αλλά θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ξεκάθαρος ότι ο ίδιος δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Κώστας Ζουράρις.





Ερωτηθείς γιατί παρείχε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο κ. Ζουράρις υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο πρωθυπουργός είχε πει οτι θα ψηφιστούν τα μεγάλα νομοσχέδια για τον κοινωνικό και φιλολαικό χαρακτήρα».

Στην παρατήρηση ότι η στάση του έχει μια αντίθεση ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε τον όρο «συναμφότερον». Εξηγώντας τι εννοεί είπε «έκρινα ότι η συνολική προσπάθεια για να γυρίσουμε σε μια αποκατάσταση της δικαιοσύνης γι' αυτό έπρεπε να ψηφιστεί η κυβέρνηση και ένα από αυτά ήταν το αρνητικό της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Υποστηρίξε, δε, ότι αν και για τον ίδιο «δεν είναι πολιτικά ορθό να περάσει καμία συμφωνία» εντούτοις «νομικοπολιτικόκομματικά είναι απολύτως νόμιμο» να περάσει με 120 ψήφους γιατί «έχεις 17 κυβερνήσεις στην ΕΕ που είναι μειοψηφίας».

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι «δεν θα πήγαινα στο συλλαλητήριο (σ.σ. για τη Μακεδονία την Κυριακή στο Σύνταγμα) γιατί υπάρχει μια συνωμοταξία ακροδεξιών εκεί».