Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποκάλυψη-σοκ: Ο 19χρονος Αλβανός κατηγορείται ότι βίασε νεαρή Ελληνίδα με ειδικές ανάγκες μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη...!!!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο 19χρονος Αλβανός που βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, κατηγορείται ότι βίασε απ...


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο 19χρονος Αλβανός που βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, κατηγορείται ότι βίασε από κοινού με έναν 23χρονο μια 19χρονη γυναίκα με ειδικές ανάγκες. στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, ο βιασμός αυτός σημειώθηκε μόλις λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.




Στα χέρια τους οι αστυνομικοί έχουν ήδη τον 23χρονο Ρομά ο οποίος ομολόγησε και ο οποίος θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

"Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό (σ.σ. 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη), ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018

οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείςπράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.

Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου".

Πηγή: rodiaki.gr