Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΛΙΘΙΟΙ πέταξαν μολότοφ σε τουριστικό γραφείο ΕΛΛΗΝΑ κι ακόμη πιό ηλίθιοι στα Μεσα το χαρακτήρισαν «Αλβανικό»... Παρέμβαση από τους Χειμαριώτες...!!

Την καταδίκη της για την επίθεση στο τουριστικό γραφείο της εταιρείας Ρούτση tours στο κέντρο της Αθήνας εξέφρασε η Ένωση Χειμαρριωτών «Η Χ...


Την καταδίκη της για την επίθεση στο τουριστικό γραφείο της εταιρείας Ρούτση tours στο κέντρο της Αθήνας εξέφρασε η Ένωση Χειμαρριωτών «Η Χειμάρρα», που τόνισε ότι θα σταθούν απέναντι στους δράστες της επίθεσης, που έγινε δύο ημέρες μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της αλβανικής αστυνομίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ένωση δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και συμπατριώτες, που «έχουν πάντοτε σταθεί στο πλευρό της κοινότητάς μας και του συλλόγου μας».




«Σχετικά με την κάλυψη της είδησης από τα ΜΜΕ, θέλουμε να καταδικάσουμε την εγκληματική τους ασχετοσύνη. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται ο τίτλος "αλβανικό τουριστικό γραφείο" για μια επιχείρηση που εδρεύει στην Αθήνα και είναι ιδιοκτησία Ελλήνων πολιτών, ελληνικής καταγωγής», επισημαίνουν οι Χειμαρριώτες, διαμηνύοντας ότι θα σταθούν απέναντι στους δράστες.

«Ο ελληνισμός της Χιμάρας έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και έχει αποδείξει την ικανότητά του για επιβίωση και πρόοδο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης Χειμαρριωτών αναφέρει:

«Μη έχοντας ακόμη συνέλθει από την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και τον τρόπο που ακόμη και μεγάλη μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ χειρίζονται την υπόθεση, σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της εταιρείας Ρούτση tours στην Αθήνα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συμπατριώτες μας, ιδιοκτήτες της επιχείρησης οι οποίοι έχουν πάντοτε σταθεί στο πλευρό της κοινότητάς μας και του συλλόγου μας.

Σχετικά με την κάλυψη της είδησης από τα ΜΜΕ, θέλουμε να καταδικάσουμε την εγκληματική τους ασχετοσύνη. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται ο τίτλος "αλβανικό τουριστικό γραφείο" για μια επιχείρηση που εδρεύει στην Αθήνα και είναι ιδιοκτησία Ελλήνων πολιτών, ελληνικής καταγωγής.

Όσον αφορά τους δράστες της εγκληματικής αυτής ενέργειας, αναμένουμε την ανεύρεσή τους και την κρίση τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Εμάς θα μας βρουν απέναντί τους. Ο ελληνισμός της Χιμάρας έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και έχει αποδείξει την ικανότητά του για επιβίωση και πρόοδο.

ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ "Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ"