Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Πρόεδρο των Χειμαριωτών: Γιατί οι Αλβανοί είχαν εντολή να εξοντώσουν τον Κατσίφα

Ο πρόεδρος των Χειμαρριωτών Σπ. Κούτουλας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, προχώρησε σε μια νέα συγκλονιστική αποκάλυψη, που αποδεικ...


Ο πρόεδρος των Χειμαρριωτών Σπ. Κούτουλας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, προχώρησε σε μια νέα συγκλονιστική αποκάλυψη, που αποδεικνύει ξεκάθαρα, ότι τα μέλη της RENEA ήταν σε διατεταγμένη αποστολή εκ των άνωθεν για την εξόντωση του Κ.Κατσίφα.


Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Χειμαρριωτών ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τις προηγούμενες ημέρες, με κύριο θέμα τον σημαιοστολισμό του χωριού ενόψει της επετείου του 1940.




Απ, ό,τι φαίνεται τους Αλβανούς τους ενοχλούσε ο μαζικός σημαιοστολισμός του χωριού και πιο πολύ τους ενοχλούσε η μεγάλη ελληνική σημαία που αναρτούσε κάθε χρόνο ο Κ.Κατσίφας με την επιγραφή ”αυτή η γη είναι ελληνική”.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τον κ..Κούτουλα, όταν ο Κ. Κατσίφας απειλήθηκε με όπλο από αστυνομικό.

Μάλιστα, ο κ. Κούτουλας ανέφερε περιστατικό Αλβανού πολίτη στις 16 Αυγούστου 2018, κατά το οποίο η αντίδραση των ίδιων μελών της RENEA (που περικύκλωσαν τον Κ.Κατσίφα) ήταν εξοργιστικά εντελώς διαφορετική.

Ο Αλβανός πολίτης είχε εκτελέσει προηγουμένως 8 άτομα πριν καταφύγει σε παρακείμενη πλαγιά.

Εκεί, η ειδική δύναμη RENEA, περίμενε να τελειώσουν οι σφαίρες του Αλβανού για να τον συλλάβουν, ενώ στον Κ. Κατσίφα προέβησαν αμέσως και με σπουδή σε πολεμική δράση, σκοτώνοντας τον πιθανόν εν ψυχρώ.

Γιατί λοιπόν δεν έκαναν το ίδιο και στον Κ.Κατσίφα;

Μήπως επειδή όπως αναφέρθηκε από Έλληνα δημοσιογράφο στο Top Channel είχαν εντολή να κάνουν ό,τι έκαναν από τον ίδιο τον Έντι Ράμα; που όλο το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζε το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο «βουτηγμένος» στην πολιτική ανυπαρξία.

Η στάση δε των Αλβανών αξιωματούχων που συνεχίζουν αρνούνται τη συμμετοχή ιατροδικαστή της οικογενείας στη νεκροτομή συνιστά στην ουσία παραδοχή της πληροφορίας που αναφέρει ότι, ”ο Κ.Κατσίφας σύρθηκε και εκτελέστηκε με δύο σφαίρες ως παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπολοίπους Έλληνες στην περιοχή”.