Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΓΕΙΑ ΠΟΛΑΚΗ: Ασθενείς μεταφέρονται με Ι.Χ. στο νοσοκομείο Κιλκίς – Τι απαντά η διοίκηση του ΕΚΑΒ

Ταλαιπωρία βιώνουν οι ασθενείς που απευθύνονται το τελευταίο διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς, λόγω της έλλειψης ασθενοφόρων, αλλά...


Ταλαιπωρία βιώνουν οι ασθενείς που απευθύνονται το τελευταίο διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς, λόγω της έλλειψης ασθενοφόρων, αλλά και της μεταφοράς του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ.






Πολίτες αναγκάζονται να μεταφερθούν με Ι.Χ. στο νοσοκομείο, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο όχημα στο ΕΚΑΒ, ενώ ασθενείς καθυστερούν να πάρουν εξιτήριο διότι το τηλεφωνικό κέντρο του τομέα Κιλκίς του ΕΚΑΒ έχει μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη!




Στην καταγγελία των περιστατικών προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς, ενώ το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με το τηλεφωνικό κέντρο επεσήμανε σε επιστολή του που εστάλη από την περσινή κιόλας χρονιά ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής, Ανέστης Καρανικόλας, ο οποίος έκανε λόγο για «δυσλειτουργία της κλινικής».

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην προ μηνών επιστολή του, μετά τη μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη, έχει προκύψει σειρά προβλημάτων που σχετίζονται με τη διαχείριση των εξιτηρίων, τη διαδικασία επανεξέτασης τους ασθενούς αλλά και με τα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής. «Τα εξιτήρια δεν δύναται να διακομιστούν αυθημερόν, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία συνοδών και ασθενών, που παραμένουν σε κατάσταση φιλοξενίας με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση», σημείωνε μεταξύ άλλων στο κείμενό του ο κ. Καρανικόλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.