Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... Οικονόμου για Novartis: Αφού θέλουν μαγκιές στο Μαξίμου… θα τους σπάσω τα χέρια, αν τα απλώσουν στη Ν.Δ. (βίντεο)

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στην ΕΡΤ, ο οποίος αναφερόμενος στην υπόθεσ...


Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στην ΕΡΤ, ο οποίος αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis,έκανε λόγο για «στημένα πολιτικά παιχνίδια» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «χωρίς να δω τη δικογραφία, αφού θέλει πολιτικές μαγκιές του Μαξίμου, θα τους πω μια κουβέντα: θα του σπάσω τα χέρια, όταν πάει να τα απλώσει στη Νέα Δημοκρατία. Η κουβέντα θα είναι πολιτική. Θα γίνει το Βατερλώ του ΣΥΡΙΖΑ».






«Δεν τους πήγε καλά το συλλαλητήριο, βλέπουν τη λαϊκή αντίδραση να γιγαντώνεται και σου λέει κάτσε να ρίξω την μπάλα εκεί», σημείωσε.




«Θα βρουν μπροστά τους πολύ σκληρή απάντηση. Αυτοί, οι δολοπλόκοι, που παραβιάζουν κατάφορα το Σύνταγμα και πηγαίνουν στα κανάλια για να κάνουν τους εισαγγελείς και να κουνήσουν το δάχτυλο, το δάχτυλο θα κοπεί», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.
ΣΥΡΙΖΑ: «Ψυχραιμία…»

«Ψυχραιμία» συνιστά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον Βασίλη Οικονόμου, αναφερόμενο σε όσα είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το σκάνδαλο Novartis.

«Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, αναφερόμενος στο σκάνδαλο της Novartis, εκτόξευσε απειλές λέγοντας:

«Χωρίς να δω τη δικογραφία, αφού θέλει πολιτικές μαγκιές το Μαξίμου, θα τους πω μια κουβέντα: θα του σπάσω τα χέρια, όταν πάει να τα απλώσει στη Νέα Δημοκρατία».

»Συνιστούμε στον κ. Οικονόμου να συγκρατήσει την… «ιερή» του αγανάκτηση και να επιδείξει ψυχραιμία.

»Όλα τα κόμματα θα πρέπει να επιθυμούν τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης και να προστατεύσουν τον δημόσιο διάλογο», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.