Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.... Η συγκλονιστική μαρτυρία μάνας από την Αφρίν: «Έτσι το τουρκικό τανκ μπήκε στο σπίτι μας» ΒΙΝΤΕΟ

Συγλονίζει η μαρτυρία μίας μάνας από την Αφρίν, η οποία περιγράφει σε γαλλικό μέσο πως ένα τανκ του τουρκικού στρατού εισέβαλε στο ...

Η συγκλονιστική μαρτυρία μάνας από την Αφρίν: «Έτσι το τουρκικό τανκ μπήκε στο σπίτι μας» [vid] | Newsit.gr






Συγλονίζει η μαρτυρία μίας μάνας από την Αφρίν, η οποία περιγράφει σε γαλλικό μέσο πως ένα τανκ του τουρκικού στρατού εισέβαλε στο σπίτι τους, από το νοσοκομείο.

Μια τραυματισμένη μητέρα, κάτοικος της περιοχής Αφρίν της βορειοδυτικής Συρίας μιλά για τη σοκαριστική στιγμή που εκείνη το παιδί και ο σύζυγος της δέχτηκαν επίθεση από τον τουρκικό στρατό όταν βρίσκοταν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.




Σύμφωνα με όσα λέει η κυρία Deema Dermosh λόγω της έκκρυθμης κατάστασης που επικρατείστην περιοχή εκείνη και η οικογένεια της κοιμόντουσαν στο σπίτι του αδερφού της για ασφάλεια και το πρωί αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι τους για να φάνε πρωινό. Τότε… μια σφαίρα ενός ελεύθερου σκοπευτή την χτύπησε στο πόδι. Ακολούθως μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα ένα τουρκικό τανκ εισέβαλε στο σπίτι τους...Μάνα, πατέρας και παιδί, επέζησαν αλλά τραυματίστηκαν από αυτή την επίθεση. Εκεί που κάποτε βρισκόταν το σπίτι τους τώρα υπάρχουν μόνο συντρίμμια...

Από τις 21.1 2018 όπου και ξεκίνησε η στρατιωτική επιχείρηση “Κλάδος Ελαίας” της Τουρκίαςμέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου 2018, 426 άμαχοι πολίτες έχουν τραυματιστεί στην περιοχή Αφρίν της Συρίας, ενώ 160 έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει το site rojinfo.

Και τη στιγμή που εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν στην Αφρίν λόγω της στρατιωτικής επιχείρησης “ Κλάδος Ελαίας” της Τουρκίας που συνεχίζεται στην περιοχή με στόχο την εκκαθάριση της Κουρδικής Πολιτοφυλακής( YPG), φωτογραφίες και βίντεο με τούρκους ελεύθερους σκοπευτές “επί τω έργω” κάνουν το γύρο του διαδικτύου, σε μια προσπάθεια προβολής ισχύος του “ Σουλτάνου Ερντογάν.

Το βίντεο με τους τούρκους ελεύθερους σκοπευτές που κάνει το γύρο του διαδικτύου:








H συγκλονιστική μαρτυρία της μάνας από την Αφρίν:







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.