Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EKTAKTO KAI EYXΑΡΙΣΤΟ! ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ: Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ DEIR EZZOR - ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Ανταποκριτής από την πόλη αναφέρει τώρα ότι οι δρόμοι των παγιδευμένων συνοικιών της πόλης που ελέγχει ο στρατός έχουν πλημμυρίσει από κό...




Ανταποκριτής από την πόλη αναφέρει τώρα ότι οι δρόμοι των παγιδευμένων συνοικιών της πόλης που ελέγχει ο στρατός έχουν πλημμυρίσει από κόσμο που περιμένει το στρατό.





Πολλοί έχουν ανέβει στις ταράτσες και τις οροφές των κτιρίων και περιμένουν να αγναντέψουν το στρατό που σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες πληροφορίες είναι στα 10 χλμ από την πόλη ενώ ανεπίσημα αναφέρεται ότι είναι ήδη σε λιγότερα από 10χλμ.’Αλλοι μιλούν για 7 κι άλλοι για 5 τελευταία εναπομείναντα χιλιόμετρα.Βουλευτής Χαλεπίου αναφέρει ότι ο στρατός απέχει λιγότερα από 10χλμ από τη Deir Ezzor.Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν τις Δυνάμεις του Τίγρη ήδη στην περίμετρο της πόλης.

O κόσμος και τα παιδιά μαζί με τις δυνάμεις ασφαλείας κρατούν σημαίες και περιμένουν να υποδεχθούν τους ελευθερωτές.



dimpenews.com

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής οι Δυνάμεις του Τίγρη έφτασαν στη Deir Ezzor στο διοικητήριο στη βάση της 137 Ταξιαρχίας. Στην πόλη υπάρχουν επευφημίες από τους κατοίκους και πανηγυρική ατμόσφαιρα και πυρά εορταστικά στον αέρα.Και άλλες πληροφορίες λένε ότι ο στρατός έφτασε στην Ντέιρ Έζζορ και μπήκε στην πόλη.

Το shamfm o ανταποκριτής του μεταφέρει την άφιξη του συριακού στρατού στην 137 Ταξιαρχία και ότι η ISIS εγκαταλείπει την περίμετρο της Ταξιαρχίας που σημαίνει ό τι έσπασε η πολιορκία της Deir Ezzor.





Ο στρατός μπήκε στη συνοικία Al Jourah από την πλευρά Ayyash.Η πολιορκία έσπασε ο στρατός μπήκε στις συνοικίες ο κόσμος κλαίει από χαρά.
O Abdel Moneim Khalil στέλνει ένα μήνυμα συγχαρητηρίων σε όλο το λαό της Deir Ezzor από το κτίριο του κυβερνείου.

Οι τρομοκράτες με ρουκέτες σκότωσαν 5 πολίτες στις κυβερνητικές συνοικίες al-Jorah και al-Qosoor κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.Υπάρχουν τέλος κάποιες αναφορές για αντεπιθέσεις της ISIS σε κάποια σημεία.

O αποκλεισμός είχε επιβληθεί στην πόλη από την ISIS από το 2014.Aργά την Κυριακή και το the Syrian Observatory for Human Rights ανέφερε ότι οι σύριοι στρατιώτες έφθασαν στην βάση της Ταξιαρχίας 137.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.