Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΑΝΤΙΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΙ... ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ» ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ -ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδων πιστοί συνέρρευσαν για ακόμα μια εβδομάδα στην Μεγαλόχαρη της Τήνου. Τελέσθηκε σήμερα Μέγα Πολυιερατικό Συλλειτουργό με την...




Χιλιάδων πιστοί συνέρρευσαν για ακόμα μια εβδομάδα στην Μεγαλόχαρη της Τήνου.

Τελέσθηκε σήμερα Μέγα Πολυιερατικό Συλλειτουργό με την συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Φθιώτιδος κ. Νικολάου και Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου.





Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβ. κ. Νικόλαος, ο οποίος εξήρε το έργο και την προσφορά του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου για την Εκκλησία και το Έθνος μας.

Η παρουσία χιλιάδων λαού αποτέλεσε άλλωστε και την πιο ηχηρή απάντηση σε όσους ελάχιστους ιδεοληπτικούς υβρίζουν και προσβάλλουν ανερυθρίαστα την Ορθόδοξη Πίστη του λαού μας.

»Στην πατρίδα μας εισέρχονται νόμοι αντιευαγγελικοί» τόνισε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικόλαος.

»Δεν έμεινε τίποτα στη ζωή μας, ο Χριστός και η Παναγία έμειναν» συνέχισε συγκινημένος ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στο πλήθος πιστών.

»Στις ύβρεις κατά της Εκκλησίας δεν πρόκειται να γονατίσει η Ορθοδοξία μας» υπογράμμισε αναφερόμενος στην ένταση που επικρατεί τελευταία.












Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Παναγιώτης Καζάνας, Δήμητρα Φανερού
ekklisiaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.