Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

KAΛΗ Η ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΑΥΡΕΣ... ΒΙΝΤΕΟ: ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ 50ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΤΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Άγρια επίθεση δέχτηκε ένας 50χρονος τουρίστας από Δράκο του Κομόντο στην Ινδονησία. Ο τουρίστας ήθελε να πλησιάσει τη μεγαλόσωμη...





Άγρια επίθεση δέχτηκε ένας 50χρονος τουρίστας από Δράκο του Κομόντο στην Ινδονησία.



Ο τουρίστας ήθελε να πλησιάσει τη μεγαλόσωμη σαύρα για να το τραβήξει φωτογραφίες, όμως ο Δράκος του Κόμοντο είχε άλλη άποψη.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στην επαρχία Ιστ Νούσα Τενγκάρα, στο Εθνικό Πάρκο Κομόντο της Ινδονησίας.

Ο 50χρονος Λοχ Λι Άικ από τη Σιγκαπούρη, αγνόησε τα σήματα που προειδοποιούσαν τους επισκέπτες να μείνουν μακριά από τους Δράκους του Κομόντο και έτσι δέχτηκε αιματηρό δάγκωμα στο αριστερό πόδι.




Οι Δράκοι του Κομόντο είναι οι πιο μεγαλόσωμες σαύρες του πλανήτη και το δάγκωμα τους είναι δηλητηριώδες.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Κομόντο τόνισε πως «οι δράκοι δεν θέλουν να τους ενοχλούν όσο τρώνε» και μάλιστα επεσήμανε πως αυτή είναι η περίοδος ζευγαρώματος των συγκεκριμένων ζώων, γεγονός που τα κάνει πιο επιθετικά.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας με την σειρά του δήλωσε πως «ευτυχώς ήταν μικρός ο Δράκος του Κομόντο που τον δάγκωσε» και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο σοβαρά τραυματισμένος τουρίστας μεταφέρθηκε γρήγορα με στρατιωτικό σκάφος σε κοντινό ιατρικό κέντρο, όπου και παραμένει λαμβάνοντας θεραπευτική αγωγή.


tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.