Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ» ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 36ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ - ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Διαφορετική εκδοχή για τη σχέση της δολοφονημένης μεσίτριας με τον αγγειοχειρουργό δίνει η επιστήθια φίλη της - «Ο γιατρός της έκανε...






Διαφορετική εκδοχή για τη σχέση της δολοφονημένης μεσίτριας με τον αγγειοχειρουργό δίνει η επιστήθια φίλη της - «Ο γιατρός της έκανε κοπλιμέντα στο facebook- εκείνη αγαπούσε τον άνδρα της και τα παιδιά της», λέει

Ανέμελες, οικογενειακές, ευχάριστες στιγμές φαίνεται πως περνούσε στα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr μαζί με την οικογένειά της η άτυχη 36χρονη μεσίτρια που φέρεται να δολοφονήθηκε από 38χρονο αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.





Όπως αποκάλυψε η επιστήθια φίλη της Κατερίνα Σιώτα στο protothema.gr η οικογένεια λάτρευε τις εκδρομές και τις βόλτες στο πάρκο. «Πήγαιναν πάρα πολύ συχνά σε πάρκα και εκδρομές. Ήταν λάτρεις των social media και οι δύο και ανέβαζαν αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την χαρούμενη οικογενειακή τους ζωή».


Δείτε βίντεο: Η άτυχη 36χρονη μεσίτρια σε ανέμελες οικογενειακές στιγμές

Η φίλη της 36χρονης μεσίτριας αδυνατεί να πιστέψει πως χάθηκε η φίλη της. Η ίδια την περιγράφει και μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. «Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη, μου ήταν πολύ αγαπητή και η ίδια και ο άντρας της. Ήμασταν και οικογενειακοί φίλοι, την γνώριζα πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ ευγενική, ηθική, πρόσεχε τον άντρα της, το σπίτι της και τα παιδιά της. Πριν από περίπου είχε ανοίξει το μεσιτικό γραφείο και δούλευε πάρα πολλές ώρες ,ήταν πολύ εργατική, η δουλειά της πήγαινε περίφημα και ήταν πάρα πολύ χαρούμενη».

Η κυρία Κατερίνα μίλησε και για την γνωριμία της 36χρονης με τον γιατρό «Τον γιατρό τον γνώρισε όταν είχε πάει μία μέρα στο Ιπποκράτειο, που είχε εφημερία γιατί την πονούσαν τα πόδια της, είχε πρόβλημα με κιρσούς. Της είχε δώσει θεραπεία και της είχε πει έλα να κάνουμε την επέμβαση. Πήγε, έκανε την επέμβαση στο ένα πόδι στον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται ότι την δολοφόνησε, πήγε πολύ καλά και ήταν ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Για αυτό αποφάσισε να κάνει και στο άλλο πόδι. Από τότε εκείνος της έστελνε μηνύματα στο facebook και της έκανε κομπλιμέντα, ενώ την ρωτούσε συνέχεια πότε θα πάει για να κάνει την επέμβαση για τους κιρσούς που είχε. Εκείνη όλο το ανέβαλε επειδή είχε πάρα πολλή δουλειά. Το είχε ακυρώσει 2-3 φορές. Τελευταία φορά την είδα πριν το μοιραίο ραντεβού, το πρωί της Τετάρτης την είδα, πριν εξαφανιστεί. Ήταν πολύ χαρούμενη».



Όσο για τις φήμες που θέλουν την άτυχη μητέρα να διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με τον 28χρονο αγγειοχειρουργό, η φίλη της κυρία Κατερίνα ξεκαθαρίζει: «Την ήξερα πάρα πολύ καλά. Ήταν στην καλύτερη φάση της ζωής της. Δεν το πιστεύω ότι είχε παράνομη ερωτική σχέση. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, λογικό να έχει θαυμαστές. Θαύμαζε πολύ τον άντρα της και μιλούσε με εκείνον για τα καλύτερα λόγια. Ούτε λεπτό δεν πίστεψα ότι είχε παράνομο δεσμό. Αγαπούσε τον άντρα της και τον πρόσεχε πάρα πολύ, όπως και την οικογένειά της. Ήταν πολύ χαρούμενη που είχε δεχτεί ο άντρας της τα δύο παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της και τα αγαπούσε σαν δικά του παιδιά, ενώ δεν τα ξεχώριζε από την κόρη που είχαν αποκτήσει μαζί και σήμερα είναι 8 ετών ».

Ο γιατρός, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία 36χρονης γυναίκας έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, κ Ελσα Βλάχου, ο γιατρός αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση με το θύμα και είπε πως μόλις έμαθε για το θάνατό της εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία προσπαθεί να ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 36χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, κυρία Ελένη Ζαγγελίδου που μίλησε στο protothema.gr οι πρώτες εξετάσεις πάνω στο άψυχο σώμα της 36χρονης γυναίκας, αποκαλύπτουν πως ο θάνατός της δεν προήλθε από στραγγαλισμό ούτε από μαχαιριές, ούτε από πυροβολισμό. Το μυστήριο που πρέπει να διαλευκάνει η ιατροδικαστική υπηρεσία όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η άτυχη μητέρα θα λυθεί ύστερα από κάποιες ειδικές εξετάσεις που θα γίνουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα. «Μιλάμε για δολοφονία που πιθανότατα οφείλεται σε υπερβολική δόση φαρμάκου ή σε πνιγμό. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα που έχουμε μέχρι στιγμής, τα οποία δεν είναι αρκετά γιατί το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, μας δείχνουν ότι δεν είναι στραγγαλισμένο το πτώμα, δεν έχει κακώσεις ούτε από μαχαιριές, ούτε από πυροβολισμό. Αλλά ακόμα το μελετούμε δεν μπορούμε να πούμε πολλά μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνά μας» λέει στο protothema.gr η ιατροδικαστής κυρία Ελένη Ζαγγελίδου.



Ο αγγειοχειρουργός σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου την ώρα που «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του νοσοκομείου, όπου εργαζόταν. Από εκεί κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του φαίνεται να είναι ατό που τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ακόμη λάθος του αγγειοχειρουργού ήταν ότι δήλωσε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της 26ης Απριλίου μετέβη στην οικία του στο Πανόραμα. Από τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί προέκυπτε ότι 38χρονος δεν πήγε στο Πανόραμα αλλά στην Χαλκιδική. Κάμερες παρακολούθησης δείχνουν το όχημα του αγγειοχειρουργού να κατευθύνεται προς Χαλκιδική και να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Ο 38χρονος γιατρός μετά την πράξη στην οποία φέρεται ότι προέβη αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα όπου και κατάγεται. Αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής ξεκίνησαν να οργώνουν μία συγκεκριμένη περιοχή στο Παλιούρι της Χαλκιδικής. Συνάδελφοί τους βρίσκονταν στην Αθήνα και παρακολουθούσαν κάθε κίνηση του 38χρονου. Μόλις βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης σε ρέμα στο Παλιούρι, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο και ξεκίνησαν τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.