Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...!! ΔΡΙΤΣΑΣ: «ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΛΑΟΣ»...!!!

Σε προσωπική του επιστολή προς τον Εκδότη του Piraeuspress.gr Σαράντο Ευσταθόπουλο, ο τ. Υπουργός & Βουλευτής Α Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Θ...

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Οι πρόσφυγες θα εγκατασταθούν στον Πειραιά γιατί τους θέλει ο Πειραϊκός λαός! (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)




Σε προσωπική του επιστολή προς τον Εκδότη του Piraeuspress.gr Σαράντο Ευσταθόπουλο, ο τ. Υπουργός & Βουλευτής Α Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, "καρφώνει" τον Δήμαρχο Πειραιά για τη συνάντησή του με τους Χρυσαυγίτες Βουλευτές, ενώ προαναγγέλει την εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στον Πειραιά!




Εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση, ότι αυτή η απόφαση, για την εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στον Πειραιά, εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του Πειραϊκού Λαού.

Και προκύπτει πλέον μείζον ζήτημα στον Πειραιά, καθώς οι Χρυσαυγίτες Βουλευτές εξερχόμενοι της συνάντησης με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, δήλωναν ότι έλαβαν διαβεβαιώσεις για μη εγκατάσταση προσφύγων ή δημιουργία hot spot στον Πειραιά, ενώ ο κ. Δρίτσας, πρωτοκλασάτο στέλεχος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μας διαβεβαιώνει ουσιαστικά (γραπτώς!) για το αντίθετο.

Ο Πειραϊκός λαός όμως πρέπει να γνωρίζει που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνουν τα ψέματα.

Καθώς δε γίνεται ο Δήμαρχος Πειραιά και ο Πειραιώτης τ. Υπουργός-νυν Βουλευτής να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πληροφόρηση!

Άρα, πρέπει οι Πειραιώτες να μάθουν ποιος κοροϊδεύει ποιον και ποια πραγματικά θα είναι η επόμενη μέρα σχετικά με το προσφυγικό στον ευρύτερο Πειραιά! piraeuspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.