Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΕΝΑΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΖΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Εδώ και τρεις μήνες ζούσαν από τη λεία των διαρρήξεων που έκαναν σε σταθμευμένα οχήματα στην Καλαμάτα, δυο νεαροί αλλοδαποί που έπε...

Δυο αλλοδαποί διέρρηξαν 15 οχήματα στην Καλαμάτα






Εδώ και τρεις μήνες ζούσαν από τη λεία των διαρρήξεων που έκαναν σε σταθμευμένα οχήματα στην Καλαμάτα, δυο νεαροί αλλοδαποί που έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά την τελευταία τους “δουλειά”. Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί 13 διαρρήξεις και δυο απόπειρες, αλλά στην κατοχή τους βρέθηκαν κλοπιμαία που δείχνουν ότι έχουν διαπράξει και άλλες.




Ο 33χρονος Μαροκινός και ο 21χρονος Αλγερινός συνεργός του που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα εντοπίστηκαν με οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών, όταν παραβίασαν το αυτοκίνητο μιας γυναίκας και άρπαξαν από μέσα δύο κινητά και διάφορα προσωπικά έγγραφα, που βρέθηκαν πάνω τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του οχήματος. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και ρολόγια, μια φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα αντικείμενα. Μάλιστα, ο 21χρονος έδειξε στους αστυνομικούς μια ταυτότητα Βελγίου που αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστή.

Στη συνέχεια, οι δυο μετανάστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ανέλαβε την προανάκριση και εξιχνίασε άλλες 12 διαρρήξεις και δύο απόπειρες κλοπής σε οχήματα, που είχαν διαπράξει από τις 6 Φεβρουαρίου και μετά. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές από κοινού, πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.