Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

SOS! ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ...!!! ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ...!!!

Στην αποκάλυψη ότι άγνωστοι επιχείρησαν να απαγάγουν ένα μικρό αγόρι από το Φανάρι της Ροδόπης την στιγμή που πήγαινε στο σχολείο του ...

Αποτέλεσμα εικόνας για μαθητης σχολειο



Στην αποκάλυψη ότι άγνωστοι επιχείρησαν να απαγάγουν ένα μικρό αγόρι από το Φανάρι της Ροδόπης την στιγμή που πήγαινε στο σχολείο του προέβη η προπονήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Γιν Γιανγκ Κομοτηνής κα Δήμητρα Μουσχάκη μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής. Το περιστατικό επιβεβαίωσε πλήρως η μητέρα του παιδιού σε επικοινωνία που είχε σήμερα η ΕΡΤ Κομοτηνής μαζί της.




Το περιστατικό, σύμφωνα με την μητέρα, η οποία θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, «συνέβη στις οκτώ παρά δέκα το πρωϊ της περασμένης Πέμπτης σε κατοικημένη περιοχή, στον παραθαλάσσιο οικισμό του Φαναρίου Ροδόπης, όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο χρώματος κόκκινο στο οποίο επέβαιναν τρεις άγνωστοι άντρες στην καρότσα του αυτοκινήτου και ο οδηγός, σταμάτησε μπροστά στο παιδί, που πήγαινε στο σχολείο.

Οι άγνωστοι άντρες πρότειναν στον μικρό μαθητή να το μεταφέρουν εκείνοι στο σχολείο». Ο εντεκάχρονος μαθητής αρνήθηκε με αποτέλεσμα ο ένας από τους τρεις άνδρες να κατέβει από την καρότσα του οχήματος και να του προκαλέσει χτυπήματα κι αμυχές. «Το παιδί κατάφερε να ξεφυγεί, αφήνοντας την τσάντα πίσω του και να τραπεί σε φυγή βρίσκοντας «καταφύγιο» στο σχολείο του.

Ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί κατάφερε το παιδί να αντιδράσει σωστά και να ξεφύγει» δηλώνει ανακουφισμένη η μητέρα του παιδιού. Παράλληλα, σημειώνει ότι ο εντεκάχρονος γιος της παρακολουθεί μαθήματα μαχητικών τεχνών τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καταφέρνοντας μάλιστα να αντιδράσει σωστά στην πιο δύσκολη για εκείνον στιγμή. » Δεν ξέρουμε πού θα βρισκόταν τώρα, αν δεν αντιδρούσε έτσι και δεν τρεπόταν σε φυγή» σημείωσε από την πλευρά της η κα Μουσχάκη.

Ήδη οι γονείς του παιδιού έχουν προβεί στις δέουσες ενέργειες ενημερώνοντας τις αρμόδιες Αρχές και καταγγέλλοντας το περιστατικό στην Αστυνομία. Παράλληλα, απευθύνουν έκκληση στους γονείς των μικρών παιδιών να είναι περισσότερο προσεκτικοί και προστατευτικοί με τα παιδιά τους. Μέχρις ότου συλληφθούν οι δράστες, όπως λέει, δεν θα μπορέσει να ησυχάσει. Όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση του παιδιού; «είναι πολύ καλά» δηλώνει, εντυπωσιασμένη και η ίδια με την ψυχραιμία του εντεκάχρονου γιού της.

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής, www.alexpoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.