Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ... Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ...!!! ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ...!

Το όραμά της αποκάλυψε η Μαρίν Λεπέν εγκαινιάζοντας τα γραφεία της καμπάνιας της για τις προεδρικές εκλογές του 2017 στη Γαλλία. Η ε...

lepen




Το όραμά της αποκάλυψε η Μαρίν Λεπέν εγκαινιάζοντας τα γραφεία της καμπάνιας της για τις προεδρικές εκλογές του 2017 στη Γαλλία.

Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου πιστεύει ότι αν εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας, η παγκόσμια ειρήνη θα ωφεληθεί από την τριάδα που θα αποτελέσει μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.




Αξιοσημείωτο είναι ότι τα εν λόγω γραφεία απέχουν μόλις 2 χλμ. από το Μέγαρο των Ηλυσίων και η Λεπέν δήλωσε ότι αποτελούν «μία τελευταία στάση πριν τον τελικό προορισμό».

Η 48χρονη πολιτικός που τάσσεται κατά της Ευρώπης και της μετανάστευσης, ήταν η μοναδική που στήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές και ήταν η πρώτη που τον συνεχάρη μέσω Twitter.

Μετά από την αιφνιδιαστική νίκη του Αμερικανού μεγιστάνα στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, αλλά και την απόφαση των Βρετανών υπέρ του Brexit, το Εθνικό Μέτωπο ελπίζει σε ένα αντίστοιχο κύμα κατά του κατεστημένου στη Γαλλία, αλλά και σε νίκη στις προεδρικές εκλογές.

«Υπάρχει ένα παγκόσμιο κίνημα, που απορρίπτει την ανεξέλεγκτη παγκοσμιοποίηση και τον καταστροφικό υπερ-φιλελευθερισμό… την εξάλειψη των εθνών, την εξαφάνιση των συνόρων», δήλωσε σήμερα η Λεπέν, σύμφωνα με το Reuters, προσθέτοντας ότι τέτοιες δυνάμεις μπορεί να την οδηγήσουν σε εκλογική νίκη τον επόμενο Μάιο.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η Λεπέν θα περάσει στον δεύτερο γύρο, τον Απρίλιο, αλλά θα χάσει στον δεύτερο γύρο. Όταν ρωτήθηκε για το αν θα είναι η επόμενη που θα διαψεύσει τους δημοσκόπους και θα κάνει μία τριάδα με τον Πούτιν και τον Τραμπ, απάντησε «Αυτό θα ήταν καλό για την παγκόσμια ειρήνη. Αν γίνω πρόεδρος, η Γαλλία θα έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία».

Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου έχει δηλώσει ότι θα επαναφέρει τους συνοριακούς ελέγχους στη Γαλλία, αλλά και ότι θα κάνει δημοψήφισμα για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.