Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ: ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΣΕΛΦΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΟΜΠΑΜΑ!

Εκατοντάδες άνθρωποι περιμένουν υπομονετικά έξω από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με τις προσκλήσεις στα χέρια για να περάσουν από έλε...





Εκατοντάδες άνθρωποι περιμένουν υπομονετικά έξω από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με τις προσκλήσεις στα χέρια για να περάσουν από έλεγχο. Οι ουρές είναι ατελείωτες και οι προσκεκλημένοι εξετάζονται εξονυχιστικά από Αμερικανούς πράκτορες και ειδικά μηχανήματα.

Ωστόσο, παρά τον κλοιό των αστυνομικών, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας και το τηλεοπτικό συνεργείο του STAR πέρασαν στο πάρκινγκ των επισήμων χωρίς διαπίστευση. Εκεί συναντούν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, την ώρα που βγάζει selfie με γυναίκες από τη Συρία.




«Σημαντική επίσκεψη. Είναι φίλος της Ελλάδας, ο πρόεδρος Ομπάμα. Ένας άνθρωπος με ανοιχτή σκέψη, προοδευτικός, πιστεύω θα μας λείψει» δήλωσε αποκλειστικά στο STAR, o Γιώργος Παπανδρέου.

Στη συνέχεια δημοσιογράφος και οπερατέρ περνούν στο υπόγειο παρκινγκ όπου βρίσκονται τα διπλωματικά αυτοκίνητα. Όλοι οι καλεσμένοι αφήνουν εδώ τα αυτοκίνητα τους αφού περάσουν το πρώτο έλεγχο, στη συνέχεια υπάρχει ένας δεύτερος έλεγχος στην κεντρική πόρτα.

Με το μικρόφωνο στο χέρι και την κάμερα στον ώμο έχουν περάσει από δύο σημεία ελέγχου και φτάνουν σε προθάλαμο όπου συναντούν τον Ελληνοαμερικανό σύμβουλο του Μπαράκ Ομπάμα, Άλεξ Γιαννούλιας.

«Ο Πρόεδρος αγαπάει την Ελλάδα πάρα πολύ. Δυστυχώς δεν είχε αρκετές μέρες να ζήσει στην Ελλάδα, να φάει ελληνικό φαγητό, να κάνει καμιά βουτιά» είπε ο Άλεξ Γιαννούλιας στο STAR.

Στο αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού περιμένουν στην ούρα όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι. Ανάμεσα τους βουλευτές, στρατιωτικοί και επιχειρηματίες.

«Το μήνυμα που δίνεται από εδώ είναι ένα μήνυμα για Δημοκρατία, σε μια περίοδο που σε όλο τον κόσμο οι πολίτες αναζητούν από τους πολιτικούς τους, λύσεις και πολιτικές που θα δώσουν μία δυνατότητα να σκέφτονται με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον» δήλωσε στο STAR η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισήμανε ότι : «Πάντοτε είναι σημαντικό να επισκέπτεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, τη χώρα μας, και βεβαίως μακάρι να ήταν και πρόεδρος ο οποίος είχε μπροστά του μια θητεία ώστε ότι έλεγε να είχε και αντίκτυπο στις πολιτικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.