Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΣΟΚ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΟΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΥ ΤΙ ΒΡΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

Σοκ, αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλούν οι αρρωστημένες πράξεις του πατέρα της μικρής Άννυ, που όπως ανέφερε στην ομολογία του,  τ...

Φωτογραφίες – σοκ μέσα από το υπόγειο, όπου μαρτύρησε η μικρή Άννυ

Σοκ, αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλούν οι αρρωστημένες πράξεις του πατέρα της μικρής Άννυ, που όπως ανέφερε στην ομολογία του, τεμάχισε το ίδιο το παιδί του με μαχαιράκι κουζίνας και τα μέλη του σώματός τους τα ανακάτεψε σε τάπερ... με χαλασμένο φαγητό.
Στο «φως» έρχονται σήμερα ντοκουμέντα από τα όσα βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στο υπόγειο – σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα, εκεί όπου βρήκε φρικτό θάνατο η μικρή Άννυ. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Espresso, είναι εμφανείς οι συνθήκες στις οποίες ζούσε το μικρό παιδί πριν φύγει από τη ζωή.
IMG 20161006 080500 copy
Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ που έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα, εντόπισαν ίχνη αίματος στην κουζίνα, στο σιφόνι, καθώς και στο πάτωμα του μπάνιου.
IMG 20161006 080351
Μάλιστα, δίπλα στο σοβατεπί δίπλα στο λερωμένο στρώμα της Άννυ βρέθηκε κηλίδα αίματος με DNA του Νικολάι, του κοριτσιού και άγνωστου άνδρα.
IMG 20161006 080432 1
Επί τρεις ημέρες τεμάχιζε το ίδιο του το παιδί!
Σε αυτή την κτηνώδη παραδοχή προχώρησε χθες, Τετάρτη (05/10/2016) ο Στανισλάβ Μπακατζίεβ, πα-τέρας της 4χρονης Άννυ, ο οποίος κατηγορείται ότι από κοινού, με τον φίλο του, Νικολάι Αχμεντόφ δολοφόνησαν και τεμάχισαν τη μικρή τον Απρίλιο του 2015.
Στο άκουσμα αυτής της σοκαριστκής ομολογίας πάγωσαν όσοι βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου ξεκίνησε την απολογία του.
Ψύχραιμος, ο πα-τέρας της Άννυ παραδέχθηκε ότι τεμάχισε την κόρη του μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, με μαχαίρι, διαδικασία που κράτησε - όπως είπε - δυο με τρεις ημέρες.
Στην απολογία του υποστήριξε ότι βρήκε την κόρη του νεκρή το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης του 2015 στο κρεβάτι της, «έπαθε σοκ» και τότε ήταν που ο συγκατηγορούμενός του, γνωστός και ως Νίκι, τον οποίο εκείνο το διάστημα φιλοξενούσε στο σπίτι του, τον συμβούλεψε - όπως είπε - να τεμαχίσει το παιδί, διότι διαφορετικά «θα είχα προβλήματα γιατί ήμουν χρήστης ουσιών».
Απαντώντας σε ερωτήσεις του προέδρου της έδρας, αφού ανέφερε ότι βρήκε νεκρή την Άννυ, είπε πως την τεμάχισε με μαχαίρι, κατόπιν υπόδειξης του Νικολάι, αλλά δεν έβρασε τα μέλη της.
«Ο Νικολάι έφερνε τάπερ με φαγητά και είδα ότι είχαν χαλάσει. Με αυτά ανακάτεψα τα μέλη του παιδιού», είπε ο κατηγορούμενος.
Στη συνέχεια, ανέφερε ότι τα πέταξε στα σκουπίδια και πως όσο τεμάχιζε το παιδί ο συγκατηγορούμενος του είχε φύγει από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα και τον επισκέπτονταν μόνο τα βράδια για να τον προμηθεύει με ναρκωτικά!
Ο Στ. Μπακατζίεβ υποστήριξε ότι ο Νικολάι δεν είδε το παιδί διαμελισμένο, διότι - όπως είπε - ο ίδιος σκέπαζε τα μέλη της με κουβέρτα. Όπως είπε, ο συγκατηγορούμενος του επέστρεψε ξανά στο σπίτι, αφού ο ίδιος ολοκλήρωσε τον τεμαχισμό! Ανέφερε ακόμη, ότι το αίμα στους τοίχους του σπιτιού πετάχτηκε, ενώ προσπαθούσε να διαμελίσει το σώμα της κόρης του, κάτι που κατάφερε μετά από δυο – τρεις ημέρες.
Στη συνέχεια - κατέθεσε – πως όταν πέταγε τα μέλη του παιδιού στα σκουπίδια, ο Νικολάι τον βοήθησε πετώντας και εκείνος δυο σακούλες. «Γνωρίζετε από ποιο σημείο του σώματος της μικρής ήταν τα μέλη που πέταξε ο Νικολάι;», ρώτησε ο πρόεδρος τον κατηγορούμενο και εκείνος απάντησε: «Ναι, αλλά δεν σας πω...», ήταν η απάντησή του, και συμπλήρωσε: «Αν υπάρχει κάποιο κομμάτι της Άννυ θαμμένο θα το έχει κάνει ο Νικολάι που πέταξε τις δυο σακούλες. Ίσως στο Πεδίον του Άρεως, εγώ πάντως δεν έθαψα κανένα μέλος της».
Ο κατηγορούμενος επαναλάμβανε πολλές φορές ότι ήταν σε σοκ και δήλωσε ότι λυπάται για ό,τι έχει κάνει. «Ζητάω συγνώμη για ό,τι έχω κάνει και κυρίως από τη γυναίκα μου γιατί εκείνη μέχρι σήμερα δεν πιστεύει ότι έχω σκοτώσει το παιδί», είπε.
«Δεν μπορώ να έχω εξήγηση για ότι έχω κάνει», ανέφερε ακόμη ο κατηγορούμενος και όταν ο πρόεδρος τον ρώτησε:«Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσετε, τι έγινε εκείνο το βράδυ;», εκείνος απάντησε: «Όχι, δεν θέλω να κρύψω τίποτα. Αν είχε γίνει κάτι θα το είχα πει, είπα την αλήθεια. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Δεν έχω σκοτώσει το παιδί, λυπάμαι για αυτό που έκανα».
Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα, Πέμπτη (06/10/2016) με τις απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.