Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ BBC ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΕΝ!

Με έκτακτο δελτίο το BBC, αναφέρει ότι η Βρετανική αστυνομία λέει ότι ο μικρός Μπεν που εξαφανίστηκε στην Κω το 1991, σκοτώθηκε σε δυ...



Με έκτακτο δελτίο το BBC, αναφέρει ότι η Βρετανική αστυνομία λέει ότι ο μικρός Μπεν που εξαφανίστηκε στην Κω το 1991, σκοτώθηκε σε δυστύχημα κοντά στο χώρο που τον είδαν για τελευταία φορά.Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του South Yorkshire που διεξάγει τις έρευνες ανέφερε ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε κοντά στο σπίτι όπου τον είχαν δει για τελευταία φορά. «Κατά τη διάρκεια των ερευνών που διεξάγουμε τους τελευταίους 19 μήνες, έχουμε αποκλείσει αρκετές από τις θεωρίες σχετικά με το τι έχει συμβεί με τον Μπεν, πολλές από τις οποίες άνοιγαν ξανά στη διάρκεια των 20 ετών. Η ομάδα μου και εγώ γνωρίζουμε ότι ένας μεγάλος εκσκαφέας χρησιμοποιήθηκε να καθαρίσει την περιοχή στις 24 Ιουλίου του 1991, πίσω από το σπίτι που ανακαίνιζαν οι παππούδες του Μπεν. Η επαγγελματική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μπεν Νίντμαν πέθανε σε δυστύχημα κοντά στο αγρόκτημα που τον είδαν να παίζει για τελευταία φορά» είπε ο επικεφαλής της έρευνας Jon Cousins.

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες διεξάγεται νέα μεγάλη έρευνα από τη Βρετανική αστυνομία στο αγρόκτημα στην Κω από όπου εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν, μετά από μαρτυρία που έλεγε ότι ο Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα, από εκσκαφέα που χειριζόταν Έλληνας και εκτελούσε εργασίες στο αγρόκτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.