Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΟΙ...!!! ΔΕΙΤΕ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ...!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια πολύ μεγάλη εκδήλωση έγινε χθές στο Παρίσι από συλλόγους προστασίας της Οικογένειας και των δικαιωμάτων του Παιδιού. Κύριο αίτημα τ...


Μια πολύ μεγάλη εκδήλωση έγινε χθές στο Παρίσι από συλλόγους προστασίας της Οικογένειας και των δικαιωμάτων του Παιδιού. Κύριο αίτημα των διαδηλωτών είναι να απαγορευθούν οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων και να σταματήσει η υιοθεσία παιδιών από γκέι ζευγάρια. Οι αντιδράσεις των οργανώσεων αυτών έχουν πάρει την μορφή παλλαιικού κινήματος. Μάλιστα στις 26/05 είχαν φθάσει να μαζέψουν 1,500,000 κόσμο στο Παρίσι, στην μεγαλύτερη εκδήλωση που έγινε ποτέ τα τελευταία χρόνια! Καμία αναφορά ή υποστήριξη βέβαια δεν υπάρχει από τα καθεστωτικά ΜΜΕ αλλά και την καθολική εκκλησία, η οποία τηρεί περίεργη σιωπή.



Το κίνημα είναι υπερκομματικό αλλά στις τάξεις του υπάρχουν πολλοί πολιτικοί της Δεξιάς, όπως η εγγονή του Λεπέν Μαριόν, ο υποψήφιος για την ηγεσία της Γαλλικής Δεξιάς, Francois Fillon, ο ΓΓ των Ρεπουμπλικάνων Coppeκαι πολλοί πρώην υπουργοί του Σαρκοζύ. Το κίνημα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στις εσωκομματικές διεργασίες για την επιλογή υποψηφίου για την Δεξιά. Τόσο ο Σαρκοζύ όσο και το άλλο φαβορί Αλέν Ζυπέ ανταγωνίζονται για τους ψήφους των οπαδών κι έχουν κανονίσει συναντήσεις μαζί τους για να πάρουν και τις σχετικές πολιτικές δεσμεύσεις….



Στην Ελλάδα βέβαια λίγο πρίν διεξαχθεί ο β γύρος των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, ο τωρινός πρόεδρος της Κ. Μητσοτάκης πρωτοστάτησε στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους ομοφυλοφίλων. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε την μαζική υπερψήφισή του από τους εκκλησιαζόμενους οπαδούς του κόμματος….. Μετά για τα χάλια μας φταίει η Μέρκελ, η Νέα Τάξη, οι Νεφελίμ και οι εξωγήινοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.