Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΡΥ: ΖΗΤΑ ΑΠ΄ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΣΥΡΙΑΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ... ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Tην Τετάρτη ανέβηκαν οι τόνοι στον ΟΗΕ μεταξύ John Kerry και Sergueï Lavrov σε σύσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας για συριακό.Η «κόλαση» ...



Tην Τετάρτη ανέβηκαν οι τόνοι στον ΟΗΕ μεταξύ John Kerry και Sergueï Lavrov σε σύσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας για συριακό.Η «κόλαση» αυτού του πολέμου που προκάλεσε πάνω από 300.000 νεκρούς «επιρρίπτει ντροπή πάνω μας» ομολόγησε ο κατ΄εξο΄χη υπεύθυνος για την παγκόσμια ασφάλεια και ειρήνη Ban Ki-moon.«Αυτή είναι μια στιγμή της αλήθειας για τη Ρωσία»,προκάλεσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. «Άκουσα τον συνάδελφό μου της Ρωσίας και έχω το συναίσθημα ότι είμαστε σε παράλληλους κόσμους».

«Αυτό δεν είναι αστείο,είναι μια σοβαρή υπόθεση», συνέχισε ο John Kerry. «Πώς άτομα μπορούν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι μ΄ένα καθεστώς που βομβάρδισε νοσοκομεία και χρησιμοποίησε χλώριο και ακόμη είναι ατιμώρητο?»

«Κοιτάμε ευθέως τα πράγματα: όλος ο κόσμος σε αυτήν την αίθουσα καταλαβαίνει ότι υπάρχουν υποστηρικτές του καθεστώτος σε αυτό το τραπέζι και γνωρίζουμε ποιοι είναι που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν τους παράγοντες αυτής της διαμάχης», επέμεινε ο αμερικανός.

Ο σατράπης της Μέσης Ανατολής απαίτησε από τη Μόσχα άκουσον άκουσον να καθηλώσει στο έδαφος τα συριακά μαχητικά και να τους απαγορεύσει να βομβαρδίζουν την αντιπολίτευση και πολίτες.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.