Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ» ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗ ΤΗΣ 8ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 8χρονης Αντωνίας Α., η οποία χάθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016, από την περιοχή Ρουσσοσπ...


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 8χρονης Αντωνίας Α., η οποία χάθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016, από την περιοχή Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου.

Για την εξαφάνιση της 8χρονης το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητούσε τη συνδρομή των πολιτών για τον εντοπισμό της. Η ανακοίνωση, εκτός των στοιχείων της 8χρονης, όπως ύψος, βάρος, χρώμα μαλλιών και ματιών, ανέφερε πως: «Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση της, καθώς η παραμονή της μακριά από το άτομο που ασκεί την επιμέλειά της θέτει σε κίνδυνο την ανήλικη. Να σημειωθεί ότι η μητέρα της δεν ασκεί την επιμέλειά της».


Ωστόσο, συγγενικό πρόσωπο της εξαφανισμένης 8χρονης αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook, ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του και ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει που βρίσκεται γιατί δεν πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό της περιβάλλον, καθώς εκεί κακοποιούσαν το κοριτσάκι, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται το ίδιο το συγγενικό πρόσωπο.

Μάλιστα, το συγγενικό πρόσωπο υποστηρίζει ότι η 8χρονη την είχε παρακαλέσει να φύγει, ζητώντας βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.