Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΑΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ... ΓΙΑΤΙ ΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ!

Οι δυο κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, διέρρηξαν την πόρτα της κατοικίας της 80χρονης γυναίκας στην κοινότητα Πελαγία ...



Οι δυο κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, διέρρηξαν την πόρτα της κατοικίας της 80χρονης γυναίκας στην κοινότητα Πελαγία και την ξύπνησαν απότομα, ζητώντας να τους δώσει χρήματα και χρυσαφικά

Άλλη μια ηλικιωμένη βρέθηκε ανυπεράσπιστη στο έλεος κακοποιών που εισέβαλαν ξαφνικά μέσα στη νύχτα στο σπίτι της σε περιοχή της Ροδόπης για να την ληστέψουν. Μάλιστα, οι δράστες δεν δίστασαν να την χαστουκίσουν επανειλημμένα, επειδή πίστευαν ότι έκρυβε πολλά χρήματα!

Οι δυο κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, διέρρηξαν την πόρτα της κατοικίας της 80χρονης γυναίκας στην κοινότητα Πελαγία και την ξύπνησαν απότομα, ζητώντας να τους δώσει χρήματα και χρυσαφικά. Η ηλικιωμένη τους είπε ότι δεν είχε παρά μόνο 30 ευρώ, αλλά οι δράστες δεν την πίστεψαν και άρχισαν να τη χτυπούν.

Τελικά, αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν το πορτοφόλι με τα λιγοστά χρήματα της γριούλας, πήραν και μερικά χρυσαφικά, και διάφορα έγγραφα και έφυγαν παίρνοντας και το κινητό της 80χρονης, ώστε να μην μπορεί να καλέσει άμεσα βοήθεια. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η Ασφάλεια Κομοτηνής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.