Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ ΦΙΔΑ, ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ... ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ!

Μπορεί η Σίσσυ Φειδά να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό τις κόρης της, όμως δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή της.Πίσω από το χαμόγελό...


Μπορεί η Σίσσυ Φειδά να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό τις κόρης της, όμως δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή της.Πίσω από το χαμόγελό της κρύβεται αγωνία, καθώς ο σύζυγός της Γιώργος Ανδρίτσος είναι αντιμέτωπος με μια δικαστική περιπέτεια. Και μάλιστα το πρωί της περασμένης Πέμπτης βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Β΄Αυτόφωρο Μονομελές, αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η interior designer αποφάσισε να επεκταθεί επιχειρηματικά, και έτσι δημιούργησε εταιρείες και άρχισε διάφορες συνεργασίες με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης και του cafe. Όπως αναφέρει η Freddo,οι συνεργασίες δεν κύλησαν ομαλά και έτσι η Φειδά δεν μπορούσε να εκπληρώνει τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς τις συνεργαζόμενες εταιρείες. Προκειμένου να λάβουν τα οφειλόμενα, τα οποία διάφορες πηγές αναφέρουν πως φτάνουν ακόμα και τα 450.000 ευρώ, οι εν λόγω επιχειρήσεις ξεκίνησαν διαδικασίες ώστε να τους καταβληθούν τα ποσά και έτσι εκδόθηκαν εις βάρος της Σίσσυς διαταγές πληρωμής, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει. Μια εκ των επιχειρήσεων αυτών, διαπιστώνοντας πως οι οφειλές δεν καταβλήθηκαν ανέθεσε σε δικαστικό επιμελητή να επισκεφθεί στις 8 Ιουνίου την οικία της στη Φιλοθέη, pπροκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της. Όπως όμως υποστηρίζει ο δικαστικός επιμελιτής Παύλος Καλκιτανίδης , ο οποίος μετέβη στην οικία του ζευγαριού έπεσε θύμα εξύβρισης και άγριου ξυλοδαρμού.


Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο σύζυγος της Φειδά άρχισε να τον βρίζει χυδαία με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς και στη συνέχεια, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να ον χτυπά με βιαιότητα. Μια από τις απειλές που του είπε ήταν ότι «Θα στείλω μπράβους να σε κανονίσουν», ενώ του έσκισε και τα ρούχα όπως αναφέρει ο ίδιος. Μετά την επίθεση κάλεσε την αστυνομία και οι δυο άντρες πήγαν στο τμήμα όπου κατατέθηκαν μηνύσεις και από τους δύο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενώ ο Καλκιτανίδης αφέθηκε ελεύθερος, ο Γιώργος Ανδρίτσος παρέμεινε φυλακή μέχρι την επόμενη μέρα. Η δίκη ορίστικε για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η πλευρά του Ανδρίτσου ζήτησε και πήρε Αναβολή.


http://www.youweekly.gr/news/siosu-0feiuda-andritios-xilo-spiti-filothei/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.