Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ! ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ... ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

ΚΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Το παράδειγμα... χιλιάδων Ελλήνων μοτοσυκλετιστών ακολουθεί και ο βουλευτής του ΣΥΡΙ...


ΚΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ

Το παράδειγμα... χιλιάδων Ελλήνων μοτοσυκλετιστών ακολουθεί και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος απαθανατίστηκε να οδηγεί τη μηχανή του με το κράνος... στο μπράτσο!


Τα καρέ "τραβήχτηκαν" στην ελληνική Βουλή. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, φαίνεται να μπαίνει στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου οδηγώντας τη μηχανή του και... παρανομώντας!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κρατά στο χέρι το κράνος του, κάτι που δυστυχώς είναι συνήθεια πολλών οδηγών μηχανής και που επιφέρει πρόστιμο της τάξης των 350 ευρώ από την Τροχαία.

Η μέχρι στιγμής πληροφόρηση αναφέρει πως... πρόστιμο δεν επεβλήθη στον βουλευτή, ωστόσο το παράδειγμα που δίνει ένας εκπρόσωπος του ελληνικού λαού που οδηγεί χωρίς το κράνος του δεν είναι φυσικά το ιδανικό.

Δείτε τις φωτογραφίες











Φωτό: Eurokinissi

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.