Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ!!! «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΟΨΕ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ;;;; Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ θα ήθελα να σας διηγηθώ την περιπέτεια μου για να βγάλω ένα...




ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ;;;;

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ
θα ήθελα να σας διηγηθώ την περιπέτεια μου για να βγάλω ένα δίπλωμα οδήγησης, εδώ στη χώρα...
μας, το ελλάντα. Μη σας τα πολυλογώ, αφού πλήρωσα και έξτρα στον δάσκαλο οδήγησης για επιπλέον μαθήματα ώστε να είμαι προετοιμασμένος, πήγα να δώσω τις εξετάσεις. Σας γράφω αυτές τις γραμμές βεβαίως επειδή αρνούμαι να πληρώσω 200 ευρώ επιπλέον <<λάδι>> σε κάθε καραγκιοζάκο που έχει περισσότερη εξουσία απο τον πρωθυπουργό, για να μου δώσει αυτο που δικαιούμαι εκ των πραγμάτων.
  Κατάφερα να μείνω μέσα στο αυτοκίνητο για κάτι περισσότερο απο 1 λέπτο, πριν με κατεβάσουν απο το αμάξι επειδή με έκοψαν. Φυσικά το ανθρωπάκι που με έκοψε ήταν μεγαλόψυχο, μου είπε πως έπρεπε να με κόψει κάπου κοντα στα 20 δευτερόλεπτα οδήγησης, αλλά ένεκα της μεγαλοψυχίας του μου τη χάρισε, και του είμαι ευγνώμων γι αυτο αιώνια.
Δεν μπαίνω στο κόπο να σας διηγηθώ την όλη γελειότητα της διαδρομής και της αφορμής της απόρριψης μου, καθώς και των τεχνασμάτων που έχουν αναπτύξει για να κόβεται ο υποψηφίος που δεν λαδώνει. Η παραμονή μου και μόνο για ένα λεπτο στο εξεταστικο όχημα, πιστεύω ότι αποτελεί αποδειξή απο μόνη της..
Θέλω να ξέρω, γιατι εγώ ενας νέος άνεργος, πρέπει να υποστώ αυτήν την εξευτελιστική μεταχείριση, επείδη αρνούμαι να κάνω πλούσιοτερο κάποιον τιποτενιο, την στιγμή που δεν έχω να πληρώσω ούτε το φαί μου? Θέλω να ξέρω, αν υπάρχει οποισδήποτε τρόπος να προστατευτώ απο την απολύτη, σχεδόν πασόκικη αυθαιρεσία, ενός κρατικού υπαλλήλου, αυτόκλητα διορισμένου ως θεού! Θα επιθημούσα μια απάντηση, γιατι θα ήθελα να παρω την άδεια οδήγησης μου και επειδή ως Έλληνας πολίτης πιθανόν, -δεν είμαι σιγουρος γιατι δεν μου έχει τυχει ποτε, έτσι μου λένε τουλάχιστον- να έχω δικαιώματα..

Υ.Γ. μετά το πέρας της εξέτασης γύρισα στο σπίτι με τα πόδια, βλέποντας την ανεξέλεγκτη κατάσταση στους δρόμους της αθήνας, της πλήρους ασυδωσίας και κινδύνου που επικρατει έπειτα απο χρόνια διαφθοράς σε αυτό το χώρο αφού σε αυτή τη χώρα 9,5 στους 10 λάδωσαν για την άδεια τους. Φυσικά συμβάλλει και η παντελής απουσία της τροχαίας απο αυτη τη πόλη. Μετά αναλογίστηκα της απαιτήσεις που έχει ενας εξεταστής απο κάποιον που μαθαίνει να οδηγεί για να πάρει δίπλωμα, και την αληθινη κατάσταση που υπαρχει εκει έξω..
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.