Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ... ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!

Η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της συγκυβέρνησης απέχει από τη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, καθώς σύμφωνα με τον κατά...



Η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της συγκυβέρνησης απέχει από τη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, καθώς σύμφωνα με τον κατάλογο των ομιλητών, κανείς από τους βουλευτές του Πάνου Καμμένου δεν θα τοποθετηθεί

Προβληματισμό και ερωτηματικά προκαλεί η στάση αποχής της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ κατά την συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. Σύμφωνα με τον κατάλογο των ομιλητών, για την πρώτη ημέρα συζήτησης κανείς εκ των βουλευτών του κ. Πάνου Καμμένου δεν έχει εγγραφεί προκειμένου να τοποθετηθεί, αφήνοντας το βάρος τις υποστήριξης των επώδυνων μέτρων αποκλειστικά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Συνολικά δε μεταξύ των 148 βουλευτών που θα μιλήσουν στο διήμερο, δεν εντοπίζεται ούτε ένας βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Εντύπωση δε προκαλεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ούτε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Βασίλης Κόκκαλης, παρά το καταιγιστικό σφυροκόπημα που δέχεται η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση. Η μόνη ομιλία εκ μέρους του κυβερνητικού εταίρου ήταν η εισήγηση του κ. Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος όμως έχει δηλωθεί ειδικός αγορητής και δεν θα μπορούσε να αποφύγει την δημόσια τοποθέτηση.

Είναι δε ενδεικτικό ότι όπως φαίνεται και από την φωτογραφία τα μέλη της ΚΟ των ΑΝΕΛ όχι μόνο αποφεύγουν να μιλήσουν αλλά απουσιάζουν σύσσωμα από την αίθουσα όπου διεξάγεται η κρίσιμη συζήτηση. Να σημειωθεί δε ότι ανάλογη στάση κράτησαν και κατά την συζήτηση του ασφαλιστικού στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.