Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ... ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ηλεκτρικός και τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά, με ωράρια Κυριακής - Λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το β...



Ηλεκτρικός και τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά, με ωράρια Κυριακής - Λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 8 - Το μετρό θα ξεκινήσει μετά τις 9 το πρωί

Με προβλήματα θα κινηθούν και την Κυριακή οι πολίτες στην Αθήνα, καθώς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στην ψήφιση του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου.

Πιο συγκεκριμένα, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν μεταξύ 9:00 π.μ. και 21:00. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα γίνεται ως τις 10:00 π.μ., ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Το μετρό θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις 9 το πρωί, καθώς θα έχει προηγηθεί στάση εργασίας μεταξύ 5:00-9:00. Τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο δεν θα πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Στον αντίποδα, ο ηλεκτρικός και τα τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά, με τα ωράρια που ισχύουν την Κυριακή. Ο προαστιακός θα παραμείνει εκτός λειτουργίας, καθώς έχει ανακοινώσει 24ωρη απεργία. Τα ταξί θα δουλέψουν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.