Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΦΕΡΝΑΝ ΗΡΩΪΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Οι δύο αλλοδαποί είχαν περάσει τις προηγούμενες ημέρες τα σύνορα και είχαν πουλήσει την ηρωίνη βάρους 183 γραμμαρίων σε άγνωστο στο ελλην...


Οι δύο αλλοδαποί είχαν περάσει τις προηγούμενες ημέρες τα σύνορα και είχαν πουλήσει την ηρωίνη βάρους 183 γραμμαρίων σε άγνωστο στο ελληνικό έδαφος

Δεν βρήκαν τους αγοραστές μιας ποσότητας ηρωίνης που διακινήθηκε στη Φλώρινα οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας, κατάφεραν όμως να εντοπίσουν τους δυο Σκοπιανούς που είχαν εισάγει τα ναρκωτικά από την πατρίδα τους και ήταν φορτωμένοι με χρήμα, ακόμη και… πλαστό!






Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 46 και 36 χρόνων είχαν περάσει τις προηγούμενες ημέρες τα σύνορα με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, προερχόμενοι από την Π.Γ.Δ.Μ. και είχαν πουλήσει την ηρωίνη βάρους 183 γραμμαρίων σε άγνωστο στο ελληνικό έδαφος. Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν την πληροφορία και οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή τους.

Από την σωματική έρευνα που τους έκαναν, βρέθηκαν πάνω τους 100 ευρώ, 8.480 σκοπιανά δηνάρια, 200 ελβετικά φράγκα και τέσσερα κινητά τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του 46χρονου βρέθηκε και ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ που αποδείχθηκε πλαστό. Οι δυο Σκοπιανοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με κατηγορίες για εισαγωγή και πώληση ναρκωτικών και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.